Ebben a fényűző lakásban él Ricky Martin férjével és gyerekeivel

Ricky Martin otthon Jwan Yosef lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre bepillantást engedett Beverly Hills-i otthonába Ricky Martin és férje. Tették ezt annak örömére, hogy a napokban összeházasodtak.

Ricky Martin nagyon boldog lehet, hiszen amellett, hogy a karrierje szárnyal, a napokban összeházasodott kedvesével, Jwan Josef művésszel. Így immár négyesben, férjével és két ikergyermekével közösen egy csodaszép lakásban töltheti mindennapjait.

A család most az Architectural Digest magazinnak mutatta meg Beverly Hills-i otthonát. A ház az 50-es években épült és az énekes párjának ízlése szerint rendezték be. Mint kiderült, kapcsolatuk elején sokat gondolkodtak rajta, hova is költözzenek, hiszen munkáik különböző városokhoz kötik őket. Felmerült New York, sőt London is, végül mégis Los Angeles mellett döntöttek.

HOME⛺️ @archdigest #architecturaldigest

Jwan Yosef (@jwanyosef) által megosztott bejegyzés,

Már néhány fotót az Instagramon is közzétettek, a magazin egy videót is készített róluk, amelyben ők maguk vezetik körbe a nézőket otthonukban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.