A Modern család sztárja, Sarah Hyland meztelenül fotózta le magát

Forrás: Instagram/Sarah Hyland -
Sarah Hyland fürdőkád Modern család (sorozat) meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Modern család üdvöskéje a fürdőkádban fotózta le magát, melleit csak a haja takarja!

Sarah Hyland színésznőt a Modern család című sorozatból ismerhették meg az emberek, népes rajongótábort szerzett a szereplése alatt, akikkel a közösségi oldalain keresztül is kommunikál. A sztárnak 5 és fél millió követője van az Instagramon. Kiposztolt fotói között egészen eddig nem voltak meztelen képek, de a színésznő változtatott szokásán valószínűleg sok férfirajongó örömére.

Sarah Hyland megmutatta meztelen testét Forrás: Instagram/Sarah Hyland

A színésznő a fürdőkádban örökítette meg magát ruha nélkül, képeit pedig azzal az erős üzenettel tette indokolttá, amit a fotók mellé írt. "Magabiztos vagyok. Bizonytalan vagyok. Nő vagyok. Ember vagyok. A képekről pedig gondolj, amit akarsz" - írta Sarah, aki hozzátette, ő művészi felvételekként tekint rájuk.

Sarah Hyland (@sarahhyland) által megosztott bejegyzés,

Olga Katysheva melle több, mint gömbölyű: fotók! http://www.life.hu/trend/20180117-olga-katysheva-orosz-modellnek-hatalmas-mellei-vannak.htmlEnnél dögösebbet ma már biztosan nem fogunk látni. TrendOrigoNina Agdal modellt megalázták alkata miatt: felháborodotthttp://www.life.hu/trend/20180116-nina-agdal-modellt-megalaztak-alkata-miatt-felhaborodott.htmlUgyan már egyre többször alkalmaznak egészséges idomú lányokat, a modellszakmában még mindig a csontsoványság a divat, és aki nem olyan, azt megalázzák: ez történt Nina Agdal modellel is, aki abszolút felháborodott. TrendOrigoHalle Berry bugyi nélkül lépett a vörös szőnyegre - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180116-halle-berry-bugyi-nelkul-lepett-a-voros-szonyegre.htmlHalle Berry-n tényleg nem fog a kor: az 51 esztendős színésznő ezúttal a vörös szőnyegen mutatta meg bomba alakját egy átlátszó, merész ruhában. TrendNorthfotoGörög Zita hosszú combokat és szexi dekoltázst mutatott: fotó! http://www.life.hu/trend/20180116-igy-szexizik-a-konditeremben-gorog-zita.htmlGörög Zita szexi szerkóban edzi magát. TrendOrigoÍgy változott a férfi szépségideál az elmúlt 100 évbenhttp://www.life.hu/trend/20180115-igy-valtozott-a-ferfi-szepsegideal-az-elmult-100-evben.htmlAz 1900-as évek legelejéről mutatjuk be, hogyan változott a férfi szépségideál az elmúlt több, mint száz évben. Izgalmas, néhol meglepő fotók következnek! Trend--Kelly Rohrbach bugyi nélkül pózol: fotó! http://www.life.hu/trend/20180116-igy-pozol-a-szexi-kelly-rohrbach.htmlDiCaprio exe megmutatta, mitől döglik a légy. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.