Kapócs Zsóka párja nem lesz bent a szülésnél: ez tönkretenné a kapcsolatukat

Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka -
Kapócs Zsóka császármetszés szülés apás szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már mindent eltervezett és előkészített Kapócs Zsóka a baba érkezésére, már "csak" a megszületése hiányzik. Erről is elárult egy-két dolgot az egykori műsorvezető, ugyanis pontosan tudja, hogy fog zajlani. 

Izgatottan és boldogan várja gyermekét Kapócs Zsóka, ami nem is csoda: hat éve várja már, hogy eljöjjön ez a pillanat. Az egykori műsorvezető már mindent alaposan eltervezett, kész a gyerekszoba, már csak a baba hiányzik. Rá sem kell már várni olyan sokat, és természetesen a szülés körül is minden alaposan el van tervezve.

Kapócs Zsóka szerint a férfinak nincs keresnivalója a szülőszobán Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka
Halottkereső kutyával, kutak mélyén keresik VV Fanni holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20180117-halottkereso-kutyaval-kutak-melyen-keresik-vv-fanni-holttestet.htmlNémet halottkereső kutyát béreltek, és azzal keresik az egykori villalakó tetemét, akit a család ügyvédje szerint elhagyott kútba dobhattak. TV + Sztárok--Szóba sem áll egymással Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180117-szoba-sem-all-egymassal-hosszu-katinka-es-shane-tusup-iron-corporation.htmlMég mindig nem beszél egymással az úszónő és edző férje. TV + Sztárok--A pénz miatt kellett meghalnia VV Fanninakhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-a-penz-miatt-kellett-meghalnia-vv-fanninak-uj-nyomon-a-rendorseg.htmlKorábban arra gyanakodott a rendőrség, hogy feltételezett gyilkosa féltékenységből ölhette meg VV Fannit. A legújabb információk szerint azonban az ok teljesen más: méghozzá a pénz. TV + SztárokOrigoÍgy reagált Sharon Stone arra a kérdésre, zaklatták-e szexuálisan - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-igy-reagalt-sharon-stone-arra-a-kerdesre-zaklattak-e-szexualisan-video.htmlElképesztő jelenetnek lehetettek szemtanúi azok, akik látták azt az interjút, amit Sharon Stone-nal készített a napokban az egyik amerikai tévécsatorna. A felvétel azóta az egész internetet bejárta. TV + Sztárok--A stíluskirálynő időutazása: 18 fotó a ma 30 éves Tóth Gabirólhttp://www.life.hu/sztarok/20180107-15-foto-a-ma-30-eves-toth-gabirol.htmlTóth Gabi 2004-ben indult a Megasztár második szériájában. Akkor volt 16 éves, és bár nővérével ellentétben a tehetségkutatót nem nyerte meg, gyakorlatilag az egész élete megváltozott, és mára az ország legsikeresebb énekesnője lett. Hullámvölgyek, megannyiszor megváltoztatott külső, egyre érettebb dalok, szakmai sikerek. Ezek jellemzik a ma 30 éves Tóth Gabi elmúlt éveit. TV + Sztárok--Budapestre érkezik a Trónok harca sármos sztárja, Jason Momoahttp://www.life.hu/sztarok/20180116-budapestre-erkezik-a-tronok-harca-sarmos-sztarja-jason-momoa.htmlHamarosan Magyarországra látogat a Trónok harca című sorozat sztárja, Jason Momoa, aki új filmjét forgatja nálunk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.