Már mindent eltervezett és előkészített Kapócs Zsóka a baba érkezésére, már "csak" a megszületése hiányzik. Erről is elárult egy-két dolgot az egykori műsorvezető, ugyanis pontosan tudja, hogy fog zajlani. 

Izgatottan és boldogan várja gyermekét Kapócs Zsóka, ami nem is csoda: hat éve várja már, hogy eljöjjön ez a pillanat. Az egykori műsorvezető már mindent alaposan eltervezett, kész a gyerekszoba, már csak a baba hiányzik. Rá sem kell már várni olyan sokat, és természetesen a szülés körül is minden alaposan el van tervezve. 

Kapócs Zsóka szerint a férfinak nincs keresnivalója a szülőszobánForrás: Facebook/Kapócs Zsóka

„Félek a szüléstől és ugye, van még az a kérdés, hogy bejöjjön-e az apa a szülőszobára. Ne jöjjön be az apa, mert az én tapasztalataim szerint nagyon magas hányadában úgy mennek tönkre a házasságok, hogy a férfi rájön, azt a bizonyos női nemi szervet nem csak arra lehet használni, amire eddig ő elképzelte, és valami letorzul a fejükben, és nagyon sok házasság tönkremegy ezen" – mondta Garami Gábornak Kapócs Zsóka. Az ő párja sem lesz bent, pedig neki programozott császármetszése lesz az endometriózisa miatt. Édesanyja szerint ugyanis, ami a szülőszobán történik, az az ő és a gyerek dolga. Édesanyám azt mondta, hogy ez a te és a te gyereked feladata" – árulta el az egykori műsorvezető, aki egyet is ért édesanyjával.