Viszlát egyhangúság, viszlát szürkeség! Legyen üdítően friss a megjelenésed a barack, a pink és a lila összhangjával. Készítsd el a New York Fashion Week legizgalmasabb sminkjét!

 

Alapok

Az alapozásod legyen egészségtől ragyogó és fényes. Az arctisztítás után használj ennek elérése érdekében arcolajat, várj egy keveset, amíg felszívja bőröd a szükséges mennyiséget, majd itasd le a felesleget egy papírzsebkendővel. Csak ezután egységesítsd vitaminokban gazdag alapozóddal a bőrszínedet. Transzparens púderrel fixáld le finoman a szem alatti részt és a T-zónát.

Arcodat élénkítsd rózsás és barackos arcpirosítóval az arccsont alatt, ívesen a halánték irányába. Szemöldöködet fésüld meg száliránynak megfelelően és élénkítsd a hajszíneddel harmonizáló árnyalatú szemöldökspirállal.

Arcodat élénkítsd rózsás és barackos arcpirosítóvalForrás: Getty Images /Frazer Harrison

Szemfestés

A mozgószemhéjadra satírozz egy nagyon halvány, babarózsaszínű, csillogó szemhéjpúdert. A szempillatövedet élénkítsd ultraibolya színű szemceruzával. Alul is húzd ki vékonyan a szempillák tövében végig. Ezután emeld ki egy határozott mozdulattal a mélyítővonaladat, kövesd a szemhéjad ívét akkor biztos szimmetrikus lesz. A szemhéjad tövét fent húzd át egy kifelé vastagodó fekete tussal úgy, hogy picit kilátszódjon az alatta lévő ultraibolya.

A szemzugod irányából satírozz egy élénk pinket a szemöldököd felé szép átmenettel. Nagyon különleges hatású lesz a szemfestésed ettől a buja pinktől, amit úgymond csak „megmutattál” a szemednek. Ettől az ultraibolya még kifejezőbben fog majd ragyogni.

Különleges hatású lesz a szemfestésed a buja pinktőlForrás: Getty Images

Utolsó simítások

Nyisd ki mégjobban a tekinteted: szempilláidat alul-felül fesd ki fekete dúsító szempillaspirállal. Ajkad frissességéhez válassz egy vizes hatású, magasfényű, barackos árnyalatú ajakfényt és már kész is ez a nagyon izgalmas, trendi smink a szürke hétköznapok ellen. Ragyogj színesen!