Oscar 2018: Borbély Alexandra megmutatta, milyen ruhát visel majd a gálán

Forrás: Mozinet -
Oscar-gála estélyi Borbély Alexandra ruha Testről és lélekről Oscar 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű darabot választott az Oscar-gálára Borbély Alexandra, a Testről és lélekről főszereplője.

Mácius negyedikén (magyar idő szerint március 5-én hajnali 2-kor) tartják a 90. Oscar-gálát Los Angelesben. Enyedi Ildikó filmje, a Testről és lélekről is esélyes a díjra, a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában jelölték. A rendező és a színészek is lázasan készülnek az eseményre, már a ruhák kiválasztásán is túlvannak. Alexandra meg is mutatta Návai Anikónak azt a tűzpiros esélyit, amit viselni fog.

Erzsébet királynő örül, hogy bemutatták Margit hercegnőt a szeretőjének, mert boldoggá tettehttp://www.life.hu/sztarok/20180227-erzsebet-kiralyno-orul-hogy-bemutattak-margit-hercegnot-a-szeretojenek-mert-boldogga-tette.htmlLady Anne Glenconner, II. Erzsébet brit királynő testvérének, Margit hercegnőnek barátnője arról nyilatkozott, hogy a királynő valójában mit gondolt húga szerelmi életéről, amely egyáltalán nem volt mentes a botrányoktól. TV + Sztárok--Kiss Ramóna volt a tavalyi év legtöbbet nézett tévés személyisége lett, megis sokan bántjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-kiss-ramona-volt-a-tavalyi-ev-legtobbet-nezett-teves-szemelyisege-lett-megis-sokan-bantjak.htmlA Barátok köztben játszotta Szentmihályi Zsófi karakterét Kiss Ramóna. Miután kiszállt a sorozatból az RTL Klub műsorvezetői feladatokkal bízta meg. A nézőktől azonban kap hideget-meleget. TV + Sztárok--Marton László visszatérhet a színházi világba: több helyre is hívták rendeznihttp://www.life.hu/sztarok/20180227-marton-laszlo-visszaterhet-a-szinhazi-vilagba-tobb-helyre-is-hivtak-rendezni.htmlMarton László zaklatási ügyének kirobbanása után lemondott a Vígszínházban betöltött főrendezői posztjáról, ahogy a Színház és –Filmművészeti Egyetemről is eljött. Négy hónap telt el száműzetése óta, de most visszatérhet a színhez világba. TV + Sztárok--Csocsesz a Muzsika TV-n tér vissza a képernyőre, klarinétját is előveszihttp://www.life.hu/sztarok/20180227-csocsesz-a-muzsika-tv-n-ter-vissza-a-kepernyore-klarinetjat-is-eloveszi.htmlCsocsesz, a hazai mulatós zene egyik vezéralakja hamarosan visszatér a képernyőre, a Muzsika TV-n találkozohatnak majd vele a rajongók és azok, akik imádják a mulatós zenére ropni. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó a szentesi strandról posztolt fürdőruhás fotóthttp://www.life.hu/sztarok/20180227-keresztes-ildiko-a-szentesi-strandrol-posztolt-furdoruhas-fotot.htmlKeresztes Ildikó fürdőruhás fotót posztolt Facebook-oldalára. A szentesi strandon pihent. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEd Sheeran mégsem énekel Harry herceg esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-ed-sheeran-megsem-enekel-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojen.htmlTévedtek, akik azt hitték, Ed Sheeran fog énekelni Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. Az énekes most tiszta vizet öntött a pohárba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.