Sharon Stone 60 évesen is bombaformában van! Eláruljuk szépségtitikait!

Forrás: S Moda Magazine -
Sharon Stone testápolás szépségápolás egészséges életmód arcápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood ünnepelt színésznője, Sharon Stone ma lett 60 éves. Ennyi idősen is bombasztikusan néz ki, ami nem is csoda, hiszen tudatosan foglalkozik magával. Eláruljuk szépségtitikait!

A színésznő a természetesség híve, elfogadja a változást, nem alkalmazza a kortársai által olyan kedvelt szépészeti beavatkozásokat. Rendszeresen sportol, odafigyel a táplálkozására és a folyadékbevitelre. Heti rendszerességgel leradírozza arcát és testét mikroszemcsés, természetes összetevőkben és kókuszolajban gazdag kozmetikummal. Imádja a kényeztető arcpakolásokat.

Sharon Stone az S Moda Magazine címlapján Forrás: S Moda Magazine

Napi rituáléja közöé tartozik a hideg vizes arcmosás, ami a legtermészetesebben feszesíti bőrét. Az arctisztítás után szemránckrémet és kókuszos ajakápolót használ, majd esszenciális száraz arcolajjal hidratálja bőrét, ezután pedig jöhet a hialuronsavas arcpermet. Vörös szőnyeges események előtt feszesítő fátyolmaszkot tesz fel, amit 20 percig hagy hatni a bőrén.

Sminkszíneit gondosan válogatja össze, itt is a természetességre törekszik. Az alapozó előtt bőrkiegyenlítő báziskrémet használ, mert még lágyabb lesz tőle az alapozó textúrája. Krémpirosítóval élénkíti az orcáit, kedvenc árnyalata a barackos-bronz, amit a halántéktól az arcközepéig tesz fel, kontúrmentesen összedolgozva az alapozóval. Ezt finoman lepúderezi porpúderrel. Szemöldökét szemöldökformázó porral élénkíti, amit szemöldökspirállal fixál le.

Sharon Stone kedvenc árnyalata a barackos-bronz Forrás: Getty Images

Szemfestéshez először egy matt bézs szemhéjpúdert satíroz a mozgószemhéjára, ezt követően kedvenc mauve árnyalatát a szempillák tövébe satírozza alul-felül. A tiszta tekintetét egy természetes hatású, fekete szempillaspirállal hangsúlyosabbá teszi. Ajkát pedig fahéj árnyalatú ajakkontúr-ceruzával kontúrozza, majd egy harmonizáló árnyalatú, matt textúrájú ajakrúzzsal tölti fel. Ha te is imádod a természetességet, akkor próbáld ki a színésznő sminkjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.