Geréb Ágnes nem kezdte meg a büntetését, kegyelmi kérvényt adott be

Fotó: Polyák Attila/Origo -
szülész-nőgyógyász Geréb Ágnes börtön bába otthonszülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem kell börtönbe vonulnia Geréb Ágnesnek. A szülész-nőgyógyász kegyelmi kérvényt adott be az államfőnek.

Geréb Ágnest jogerősen két évre ítélték el és tíz évre a foglalkozásától is eltiltották. A 65 éves szülész-nőgyógyászt, független bábát két gyermek szülést követő halála miatt vonták felelősségre. Büntetését ma kellett volna megkezdenie, de kegyelmi kérvényt adott be. Most az államfő döntésére várnak.

Geréb Ágnes egyelőre nem vonul börtönbe Fotó: Polyak Attila - Origo

A Blikk a Gerébet képviselő ügyvédi irodától kapott közleményt az ügyben.

Dr. Geréb Ágnesnek mégsem kell most megkezdenie a kiszabott két éves fogházbüntetés letöltését. A doktornőnek a korábbi tájékoztatás szerint március 6-án kellett volna börtönbe vonulnia, de az Igazságügyi Minisztérium a büntetés végrehajtásának elhalasztásáról rendelkezett, amely az elnöki döntésig tart.

Dr. Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász szakorvos és bába családjával együtt ezúton is szeretne köszönetet mondani azért az évek óta tartó hazai és nemzetközi támogatásért, amelyet a háborítatlan szülés ügyéért kiállók egyúttal számára is nyújtanak.

A tizennégy éve húzódó eljárássorozat a dr. Áder János köztársasági elnökhöz benyújtott kegyelmi kérelem elbírálásával zárul majd le." – olvasható a közlemény.

A munkahelyi stressz magánéleti konfliktusokat és párkapcsolati kríziseket okozhathttp://www.life.hu/csalad/20180305-munkahelyi-stressz-maganeleti-konfliktusokat-es-parkapcsolati-kriziseket-okozhat.htmlA munka és a magánélet közötti egyensúly megteremtése nehezebb, mint gondolnánk. A stressz, mely ránk rakódik, észrevétlen a bőrünk alá mászik, a vérkeringésünkbe kerül és a szívünk ritmusosan pumpálni kezdi a testünk minden porcikájába. Ez pedig számtalan dologban meggátol minket a magánéletünkben. Család--Úgy tűnik, Katalin hercegné április 23-án, Szent György napon szül majdhttp://www.life.hu/csalad/20180305-ugy-tunik-katalin-hercegne-aprilis-23-an-szent-gyorgy-napon-szul-majd.htmlEgy, a királyi családhoz közel álló forrás kiszivárogtatta, mikor ad életet Katalin hercegné harmadik gyermekének, és már azt is tudni lehet, miért olyan jelentős ez a dátum. Család--Elvesztette kisbabáját a Vámpírnaplók sztárja, Claire Holthttp://www.life.hu/csalad/20180305-elvesztette-kisbabajat-a-vampirnaplok-sztarja-claire-holt.htmlClaire Holt, a Vámpírnaplók sztárja másfél héttel ezelőtt elvesztette kisbabáját. A tragikus hírt most közölte rajongóival. CsaládOrigoKasza Tibi a házasságáról és a gyermekvállalásról beszélt: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180305-kasza-tibi-a-hazassagarol-es-a-gyermekvallalasrol-beszelt.htmlKasza Tibi és Darai Andrea, vagy, ahogy a legtöbben ismerik, Manker 5 év együttlét után kötötték össze az életüket. A műsorvezető most elárulta, milyen érzés házasnak lenni, és azt is, mitől tart a leendő gyermekével kapcsolatban. Család--Mádai Vivien egyszer egy vásárban tévesztette szem elől kisfiát, halálra rémülthttp://www.life.hu/csalad/20180305-madai-vivien-egyszer-egy-vasarban-tevesztette-szem-elol-kisfiut-halalra-remult.htmlNem volt könnyű Mádai Viviennek és férjének, amikor egyszer egy tihanyi vásárban szem elől tévesztették kisfiukat. Mindketten azt hitték, hogy a másikkal van a gyerek. Végül megtalálták az elkóborolt csöppséget. Család--Szandi őszintén mesélt házasságáról és családi életéről, nem tökéleteshttp://www.life.hu/csalad/20180304-szandi-oszinten-meselt-hazassagarol-es-csaladi-eleterol.html23 éve él boldogságban férjével, Bogdán Csabával a szexi énekesnő, Szandi. Gyönyörű családjuk van, de azért náluk sem fenékig tejfel az élet. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.