Íme, a világ 10 legjobb úti célja

Forrás: Thinkstock -
úti cél utazás Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ 10 legjobb üdülési célpontját tette közzé a Tripadvisor, ahol többnyire a felhasználók értékelései alapján osztályozzák a különböző városokat, szállodákat, éttermeket. Ebből állították össze azt a listát, melyet a napokban tettek közzé. Íme, a 10 legjobb hely a világon.

1. Franciaország, Párizs

Nem meglepő, hogy a világ egyik legromantikusabb városaként ismert Párizs került a lista élére, hiszen nemcsak a város gyönyörű, de elképesztő gasztronómiai élmény is az utazás.

Párizs áll az első helyen Forrás: Thinkstock

2. Egyesül Királyság, London

A ködös Albion a szomorúsága, vagy kissé komorsága ellenére a lista második helyére került, hiszen annak ellenére, hogy az időjárás nem túl kedvező, a város mégis csodálatos élményt nyújt az odautazóknak.

3. Olaszország, Róma

Olaszország lendülete, az emberek temperamentuma és az ételek mind vonzóak az emberek számára, Rómában pedig megvan minden, amit az ember egy olasz várostól elvárhat, sőt még annál is több!

Róma is előkelő helyet fogalal el a listán Forrás: Life.hu


4. Indonézia, Bali

Az egzotikus helyek mindig is vonzották az embereket, Bali pedig olyan csodálatos élmény az utazók szerint, amit egyszer az életben mindenkinek meg kell tapasztalnia, nem véletlen, hogy az első ötbe került.

5. Kréta, Görögország

A gyönyörű, sokszínű tenger, a mediterrán életérzés és az elérhető árai miatt mindig népszerű turistacélpont lesz Görögország, azon belül is Kréta, amely a legdélebbi, és egyben a legnagyobb görög sziget. Aki eddig odautazott, az nem csalódott, és ez nem véletlen.

Kréta, Görögország Forrás: AFP/hemis.fr/GUIZIOU Franck / hemis.fr/Guiziou Franck / Hemis.Fr


6. Spanyolország, Barcelona

A város lüktetése vonzza leginkább ide a turistákat, ne meg a spanyol emberek hevessége, és a csodálatos ételek. Itt aztán egy percre sem lehet unatkozni, nem véletlen, hogy az első 10 közé került egy a forgalmas, ugyanakkor gyönyörű város.

7. Csehország, Prága

Az ódon történelmi város vonzereje kétségkívül a gyönyörű épületeiben, és a városképben rejlik. Prágában gazdagon van látnivaló, csak győzzünk mindent megnézni, amit érdemes.

8. Marokkó, Marrákes

Marokkó negyedik legnagyobb városa Marrákes, egy igazi mesevilág. Azok, akik fogékonyak az ilyen szépségű helyekre, biztosan imádni fogják kiismerhetetlensége, színei és a nyüzsgése miatt.

9. Törökország, Isztambul

Történelmi jelentősége kétségtelen, különlegessége pedig megkérdőjelezhetetlen és nemcsak azért az új világért, ami elénk tárul Isztambulban, hanem pusztán az elhelyezkedése miatt is: két kontinensen, Ázsiában és Európában is van egyszerre.

Isztambul, Törökország Forrás: AFP/Manuel Cohen/Manuel Cohen/Manuel Cohen


10. Egyesült Államok, New York

A Nagy Alma megannyi amerikai film színhelyéül szolgál, nem csoda, hogy sokan kíváncsiak az emberek erre az igazi metropoliszra, ahol mindig történik valami, és ami sosem tér nyugovóra.

Selena Gomez barátaival indult hajókirándulásra, bikiniben napozotthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180319-selena-gomez-barataival-indult-hajokirandulasra-bikiniben-napozott.htmlSelena Gomez nem szomorkodik otthonában a Justin Bieberrel valószakítása után, egy jachttal vágott neki a tengernek barátaival. Bikiniben mutatta meg formás alakját, a paparazzik pedig résen voltak. Utazás--Bódi Sylvi gyönyörű vízesés mellett mutatta meg bikinialakját: videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180319-bodi-sylvi-gyonyoru-vizeses-mellett-mutatta-meg-bikinialakjat-video.htmlBódi Sylvi ismét csodaszép felvételt tett közzé magáról, ahogy épp egy vízesésben gyönyörködik, természetesen fürdőruhában. UtazásOrigoMeztelenül fürdőzött a Maldív-szigeteken Cicciolinahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180318-meztelenul-furdozott-a-maldiv-szigeteken-a-tengerben-cicciolina.html66 évesen is szívesen ledobja ruháit Cicciolina. UtazásOrigoÖrdög Nóra és Nánási Pál a Facebookon kérnek segítséget: az új vloghoz keresnek nevethttp://www.life.hu/lifeutazas/20180317-ordog-nora-es-nanasi-pal-a-facebookon-kernek-segitseget.htmlÖrdög Nóráék újabb nagy dobásra készülnek, ehhez pedig a rajongóik segítségére van szükségük.Utazás--Bikiniben pózol Mexikóban Iszak Eszti: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180316-bikiniben-pozol-mexikoban-iszak-eszti.htmlA mexikói tengerparton mutatta meg bikiniben dögös alakját Iszak Eszti. UtazásFotó: Hirling Bálint - OrigoVideót tett közzé kerek popsijáról Tolvai Renihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180316-videot-tett-kozze-kerek-popsijarol-tolvai-reni-renata-enekesno.htmlTolvai Reni mindig is szerette megmutatni a követőinek kerek idomait, és a minap sem tett másképp. Videójáért odavannak férfi követői, és ennek hangot is adtak. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.