Ördög Nóra és Nánási Pál a Facebookon kérnek segítséget: az új vloghoz keresnek nevet

Szöul Nánási Pál névadás Ördög Nóra vlog
Ördög Nóráék újabb nagy dobásra készülnek, ehhez pedig a rajongóik segítségére van szükségük.

"Tudom, hogy most èrt vèget a Bajusztria, de mi azóta már voltunk itt-ott. A következő sorozatunk Dél-Koreában, Szöulban készült, de nincs még címünk. Tudjátok, mi ehhez kevesek vagyunk, de Ti zseniális címeket javasoltatok eddig is. Most is segítsetek!!! Kattintsatok az ajánlóra!" - írta a Facebokkon Nánási Pál, és egyben meg is mutatta az új sorozat beharangozó videóját.


A követők fantáziája természetesen azonnal beindult, már több száz javaslat érkezett. Mit gondoltok, Nóriéknak a "Palkórea", a "Koreánkelők", vagy a "Gangnam-Pálék" név tetszik majd jobban?

Alessandra Ambrosio és Jamie Mazur szakítottak 10 év utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180317-alessandra-ambrosio-es-jamie-mazur-szakitottak-10-ev-utan.html A pár már több hónapja nincs együtt, de próbálták titokban tartani a szakításukat. Hogy mi történt, miért válnak el útjaik, azt egyelőre nem tudni. TV + Sztárok--Ítéletidő: több megyében harmadfokúra emelték a figyelmeztetésthttp://www.life.hu/sztarok/20180317-iteletido-tobb-megyeben-harmadfokura-emeltek-a-figyelmeztetest.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat által szombat délelőtt az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzés szerint Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében van érvényben a legmagasabb fokú (piros) figyelmeztetés a hófúvás miatt.TV + SztárokKínai sztár lopta el a Neoton számát: perre készül Végvári Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20180317-kinai-sztar-lopta-el-a-neoton-szamat-perre-keszul-vegvari-adam.htmlVégvári Ádám perre készül: egy kínai popsztár lopta el a Neoton együttes Karnevál című számát, és sikert sikerre halmoz vele. TV + Sztárok--Visszavonul Szántó Dávid sportriporter: hátat fordít a médiánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180317-visszavonul-szanto-david-sportriporter-hatat-fordit-a-medianak.htmlAbbahagyja a tévézést Szántó Dávid sportriporter - írja az Origo.hu.TV + SztárokOrigoHamarosan férjhez megy a TV2 műsorvezetője, Béres Anett, a ValóVilág egykori sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180317-hamarosan-ferjhez-megy-a-tv2-musorvezetoje-beres-anett-a-valovilag-egykori-sztarja.htmlBéres Anett a ValóVilágban tűnt fel, most azonban a TV2-n láthatjuk rendszeresen, ő a Hívj és nyerj! háziasszonya. Az egykosi valóságshow-sztárnak nem csak a karrierje, a magánélete is rendben van, alig várja, hogy férjhez menjen.TV + Sztárok--Újabb részletek VV Fanni haláláról: eddig ismeretlen férfit hallgatott ki a rendőséghttp://www.life.hu/sztarok/20180317-ujabb-reszletek-vv-fanni-halalarol-megdobbento-dolgot-allit-a-gyanusitott.htmlVV Fanni feltételezett gyilkosának korábbi ügyvédje meglepő részleteket árult el a gyanúsított vallomásából. Van egy férfi, aki mellette tanúskodott, és azt is elmondta, B. László hogyan jutott be a lány lakásába.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.