Pataky Attila újabb gyereket akar

Forrás: Pataky Attila -
baba gyerekvállalás Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attila 66 éves, de annyi vitalitás van benne, hogy még most is bevállalna egy gyereket. Szerelmével már szóba is került köztük az újabb baba sőt, nem is csak beszélnek róla.

Igazán fiatalos és életerős Pataky Attila, olyannyira, hogy benne lenne egy újabb gyerekben. Párjával már beszéltek is a babáról sőt tesznek is azért, hogy utódjuk legyen. Akár több gyermeket is bevállalnának, ha Isten is úgy akarja.

Újabb gyereket akarnak Forrás: Pataky Attila

„Én a teremtő Istenre bízom abszolút. Ha az van a sorsunkba Orsival, hogy jöjjön egy kisbaba, had jöjjön" – mondta Pataky Attila a Fem3 Caféban, ahol azt is elmondta, nem csak beszélnek a babáról. „Nem csak beszélünk róla, a beszédtől még nagyon kevés baba született" – mondta nevetve Pataky Attila, aki akár három vagy négy gyermeket is bevállalna. A fiai után örülne, ha kislánya születne.

Cicciolina rendszeresen segít családjának, egyik testvére azonban kihasználtahttp://www.life.hu/sztarok/20180322-cicciolina-rendszeresen-segit-csaladjanak-egyik-testvere-azonban-kihasznalta.htmlStaller Ilonát, azaz Ciccolinát saját testévre károsította meg anyagilag. A híresség igyekszik segíteni családjának, többüket is támogatja, de nem számított arra, hgoy kihasználják. TV + Sztárok--Pataki Zita a sikertelenség ellenére még nem adta fel, hogy gyereke legyenhttp://www.life.hu/csalad/20180322-pataki-zita-a-sikertelenseg-ellenere-meg-nem-adta-fel-hogy-gyereke-legyen.htmlRengeteg próbálkozás, fájdalom és könnyek vannak Pataki Zita háta mögött, hiszen hiába próbálkoztak minden lehetséges módon férjével, hogy gyermekük szülessen, nem sikerült. Az időjós azonban még nem adta fel, reménykedik a gyerekben. CsaládOrigoTóth Gabi pasija, Krausz Gábor családot akar: kiélte magáthttp://www.life.hu/csalad/20180322-toth-gabi-pasija-krausz-gabor-csaladot-akar-kielte-magat.htmlKét és fél éve költözött haza Angliából Krausz Gábor, minden tekintetben mozgalmas éveket tudhat a háta mögött. Sok lány fordult meg mellette, de már kész arra, hogy megállapodjon: családra vágyik. CsaládOrigoFodor Rajmund közös fotót posztolt anyósával, Esztergályos Cecíliávalhttp://www.life.hu/csalad/20180321-fodor-rajmund-kozos-fotot-posztolt-anyosaval-esztergalyos-ceciliaval.htmlA kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Fodor Rajmund a közösségi oldalon is gratulált anyósának, Esztergályos Cecíliának, aki a múlt héten megkapta a Kossuth-díjat. Család--Így reagált Horváth Éva kisfia a hidegre: cuki fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180319-igy-reagalt-horvath-eva-kisfia-a-hidegre-cuki-foto.htmlÚgy tűnik, nem a tél lesz a kedvenc évszakja Horváth Éva tündéri kisfiának, legalábbis erről árulkodik a csinos sztáranyuka friss fotója. CsaládOrigoGordon Ramsayről adna ki leleplező könyvet az apósahttp://www.life.hu/csalad/20180319-gordon-ramsayrol-adna-ki-leleplezo-konyvet-az-aposa.htmlNem titok, hogy Gordon Ramsay és apósa között nem felhőtlen a viszony, hiszen a séf miatt került börtönbe a férfi. Szabadulása után a sértett Chris Hutcheson arra készül, hogy leleplezi Gordon viselt dolgait egy botránykönyvben. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.