Eladásra kínálja luxusotthonát a Grace klinika sztárja, a Meredth Grey karakterét alakító Ellen Pompeo. A kertben medence és olajfák, a házban pedig hatalmas konyha és moziszoba is található.

Nem kis összeget, 2 millió 795 ezer dollárt kér hollywoodi luxusotthonáért Ellen Pompeo, a Grace klinika színésznője. A nem mindennapi ház ára átszámítva több mint 700 millió forint. Nemcsak a házat, de a környéket is meg kell fizetni, hiszen a panoráma is szemetgyönyörködtető: egyik oldalról a várost, másik oldalról pedig a hegyeket látni. 

Ellen Pompeo bizonyos híresztelések szerint évi 20 millió dollárt keresForrás: Getty Images/2015 Getty Images/Jason Merritt

A Dailymail cikke szerint a Meredith Grey-t játszó színésznő és férje, Chris Ivery igencsak nagy ingatlanportfólióval rendelkezik, nem ez az első, amit eladnak. Év elején például Hamptons-i otthonukat még többért, átszámítva majdnem 800 millió forintért adták el. 

Történelmi jellegű környéken áll a házForrás: VIPIX/exclusive/Sv/Vl

A most eladásra kínált spanyol stílusú villájuk a történelminek számító Whitley Heights környéken fekszik, két hálószoba és két fürdőszoba van benne. Ezen kívül a kertben gyümölcs- és olajfák is helyet kaptak, de egy sós vizű, fűtött medencében is megmártózhatnak az új tulajdonosok.

A hatalmas ablakokon áramlik be a fényForrás: MLS

A luxusházhoz mindennel felszerelt, hatalmas konyha is jár, és egy médiaszoba is van benne. 

A konyhát megirigyelhetik a főzés szerelemesiForrás: MLS

 

A spanyol stílusú villában gyümölcsös és olajliget is találhatóForrás: MLS

 

A házhoz két hálószoba tartozikForrás: MLS