Jelly Devote amerikai fitneszbloggernek alaposan megváltozott az élete miután felhagyott kicsapongó életmódjával és letette az alkoholt.

Jelly Devote amerikai fitneszblogger bizonyítja, hogy az egész életünk gyökerestől képes megváltozni akkor, ha felhagyunk a káros szenvedélyeinkkel. A 27 éves lány évekkel ezelőtt habzsolta az életet, buliról bulira járt és természetesen nem vetette meg az alkoholt, bőven fogyasztott whiskey-t, vodkát és sört is. Többnyire egészségtelen ételeket evett és eszébe sem jutott, hogy talán sportolnia kellene.

Két évvel ezelőtt azonban rájött, nem tetszik neki a tükörképe, és ideje lenne változtatnia az életmódján. Azóta rendszeres vendége az edzőtermeknek, sok vizet iszik és igyekszik egészségesen étkezni. Az elején ő maga is alig hitte el azt, amit tapasztalt: elkezdett fogyni.

Ma már bárki figyelemmel követheti, hogyan lett az átlagos lányból szexi fitneszblogger. Instagram-oldalán rendszeresen beszámol arról, mit eszik, és épp hogyan edz - számolt be róla a DailyStar.