Letette az alkoholt, gyökerestől megváltozott az élete a bloggernek

blogger fitnesz alkohol testmozgás egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelly Devote amerikai fitneszbloggernek alaposan megváltozott az élete miután felhagyott kicsapongó életmódjával és letette az alkoholt.

Jelly Devote amerikai fitneszblogger bizonyítja, hogy az egész életünk gyökerestől képes megváltozni akkor, ha felhagyunk a káros szenvedélyeinkkel. A 27 éves lány évekkel ezelőtt habzsolta az életet, buliról bulira járt és természetesen nem vetette meg az alkoholt, bőven fogyasztott whiskey-t, vodkát és sört is. Többnyire egészségtelen ételeket evett és eszébe sem jutott, hogy talán sportolnia kellene.

Két évvel ezelőtt azonban rájött, nem tetszik neki a tükörképe, és ideje lenne változtatnia az életmódján. Azóta rendszeres vendége az edzőtermeknek, sok vizet iszik és igyekszik egészségesen étkezni. Az elején ő maga is alig hitte el azt, amit tapasztalt: elkezdett fogyni.

Ma már bárki figyelemmel követheti, hogyan lett az átlagos lányból szexi fitneszblogger. Instagram-oldalán rendszeresen beszámol arról, mit eszik, és épp hogyan edz - számolt be róla a DailyStar.

A tengerparton ejtőzik bikiniben Horváth Éva: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-a-tengerparton-ejtozik-bikiniben-horvath-eva-foto.htmlHorváth Éva tengerparti fotót posztolt közösségi oldalára, elképesztően jól néz ki mintás bikinijében. TV + SztárokOrigoIlyen a magyar luxusanyukák élete: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-ilyen-a-magyar-luxusanyukak-elete-foto.htmlA magyar luxusanyukákért több tízezren rajonganak az Instagramon, ami nem is csoda: lélegzetelállító és irigylésre méltó az életük. TV + SztárokOrigoBikinire vetkőzött Nagyváradi Nelli, azaz ÉNB Karola: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-bikinire-vetkozott-nagyvaradi-nelli-azaz-enb-karola-foto.htmlBikiniben mutatta meg formás idomait az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Nagyváradi Nelli. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher lánya, Gina Maria Schumacher nyilatkozott apjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-michael-schumacher-lanya-gina-maria-schumacher-nyilatkozott-apjarol.htmlMichael Schumacher lánya, Gina nem rejtőzik el a világ elől, többször is adott már interjút, ahogy most is. Természetesen az apjáról is beszélt. TV + Sztárok--Völgyi Zsuzsi sokat lógott az iskolábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-volgyi-zsuzsi-sokat-logott-az-iskolabol-edesanya.htmlKiderült, Völgyi Zsuzsi diákként rengeteget lógott az iskolából, de édesanyja sokszor falazott neki. TV + SztárokOrigoJanza Kata és 22 évvel fiatalabb szerelme, Pesák Ádám kibékültekhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-janza-kata-es-22-evvel-fiatalabb-szerelme-pesak-adam-kibekultek.htmlJanza Kata és fiatalabb szerelme, Pesák Ádám a hírek szerint újra összejöttek: nem tudtak ellenállni a vonzalomnak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.