Sussex hercegnéje otthon Meghan Markle falszín szín sussexi hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit festékgyártó, a Valspar megalkotta a sussexi hercegné-színpalettát. A benne található árnyalatokat Meghan Markle ruhatára inspirálta, és azok a színek köszönnek vissza benne, melyeket Harry herceg jegyeseként kezdett el hordani. Mi pedig bemutatjuk, hogy ezeket miként tudod otthonodban alkalmazni.

Tündöklő semlegesség

Azt a fajta visszafogottságot, mely Meghan kifinomultságát rejti, könnyedén reprodukálhatod otthonodban. A „Cathedral Morning" és a „Cappuccino Foam" egyaránt lehet kis és nagy szobák falszíne, remekül visszatükrözik a fényt, ugyanakkor egyfajta erős eleganciát kölcsönöznek az adott helyiségnek. Jól mutatnak az erősebb színű bútorokkal, de a hozzájuk hasonló árnyalatban pompázó alapdarabokkal is kitűnően működnek.

Cathedral Morning Forrás: Valspar, Getty Images

Cappuccino Foam Forrás: Valspar, Getty Images

Forrás: Press Loft

Mély drámaiság

A sussexi hercegné téli ruhatárából nem hiányozhattak a sötétkék és -zöld darabok. Ezek a határozott, de elegáns – a hagyományos skót szoknyában visszaköszönő - színek, kiválóan alkalmasak a drámai tér megteremtéséhez. A „Royal Concerto" vagy az „Blue Jay Feather" egymással is csodálatos harmóniában vannak – akár két egymásba nyíló szobában is használhatod őket.

Royal Concerto Forrás: Valspar, Getty Images

Blue Jay Feather Forrás: Valspar, Getty Images

Forrás: Press Loft

Királyi frissesség

Amikor Harry herceg és kedvese bejelentették eljegyzésüket tavaly novemberben, Meghan Markle egy fehér, öves kabátban jelent meg. Lenyűgöző látványt nyújtott. A hasonló árnyalatú falakkal, mint például a „Perfect White", egyszerűen tudod revitalizálni a megfáradt szobákat. A fehér egyébként is a frissesség és az ártatlanság színe, mellyel nem igazán tévedhetsz. Azonban a szürke egy árnyalatával, a „Comfy Cosyval" játékosabbá teheted a teret, megőrizve a fenség eleganciáját.

Perfect White Forrás: Valspar, Getty Images

Comfy Cosy Forrás: Valspar, Getty Images

Forrás: Press Loft

Magasztos kék

A lila és a bordó mellett, a kék is királyi szín. A gyors életritmusú emberek számára, remek választás a kék egy mélyebb árnyalata, mely kicsit lelassítja és megnyugtatja őket. A „Blue Dusk" vagy a „Turkish Tile" a sötétebb verziót képviselik, melyeket Meghan előszeretettel választ például kabát formájában. Ezeket kisebb térben például ajtó -, ablak-, szegélyléceken érdemes használnod, a nagyobb szobákban azonban bátran lefestheted a falakat is. Élénk színekkel párosítva csodás hatást érhetsz el.

Blue Dusk Forrás: Valspar, Getty Images

Turkish Tile Forrás: Valspar, Getty Images

Forrás: Press Loft
Itt él a brit uralkodó - II. Erzsébet királynő palotái és kastélyaihttp://www.life.hu/otthon/20180102-ii-erzsebet-brit-kiralyno-palotai-es-kastelyai.htmlEgy igazi uralkodó nem csupán egy vagy két kastéllyal rendelkezik. Nincs ezzel másként az angol királynő, II. Erzsébet sem. Többet közülük csak pár alkalommal használ egy évben, de talán pont ez adja azt a fajta romantikájukat, mellyel még magasztosabbá válnak az alattvalók szemében. Otthon--Károly herceg hobbija a biokertészkedés, kertészeti boltjával jótékony célokat támogathttp://www.life.hu/otthon/20170529-karoly-herceg-hobbija-a-biokerteszkedes-a-vele-kapcsolatos-bolthalozataval-jotekony-celokat-tamogat.htmlA 18. században épült Highgrove House nem a legfrekventáltabb birtok, már ami a brit királyi rezidenciákat illeti, ám igazi kincset rejt! Ez Károly walesi herceg és felesége, Kamilla otthona, ide vonulnak vissza, és itt hódol a trónörökös imádott hobbijának, a kertészkedésnek. Otthon--Harry herceg és Meghan Markle esküvőjének helyszíne egy kísértetkastélyhttp://www.life.hu/otthon/20180419-harry-herceg-es-meghan-markl-eskuvoje-egy-kisertetkastelyban-lesz-windsor-kastely.htmlIgen, nem olvastad félre! A május 19-i királyi esküvő, a kísértetjárta Windsor-kastélyban lesz megtartva, mely körülbelül egy órányi autóútra van Londontól nyugatra. Otthon--A bejárati ajtód színe megmondja ki vagyhttp://www.life.hu/otthon/20180223-ezt-arulja-el-szemelyisegedrol-a-bejarati-ajtod-szine-haz-otthon.htmlA bejárati ajtónk színét gyakran együtt kapjuk a házunkkal, lakásunkkal. Ám egyre többen döntenek úgy, hogy lecserélik a meglévőt egy új, modernebb, speciálisabb zárral rendelkezőre. Ha kaptuk, ha választottuk, a bejárati ajtónk színe így is jelentéssel bír. Keresd ki a listánkból a tiédet! OtthonOrigo2018 színe a lila, vagyis az ultraviolahttp://www.life.hu/otthon/20180101-az-ev-szine-a-lila-vagyis-az-ultraviola.htmlA Pantone ismét előrukkolt az év színével, mely 2018-ban a merész és gyönyörű ultraviola. Már tavaly is előtérbe került a lila; a Love Symbol #2 árnyalat Prince előtt tisztelgett. Az idei év bátor és magabiztos színe uralni fogja a lakberendezést, mivel remekül illeszkedik a különböző stílusokhoz. Otthon--Színpszichológia, avagy így használd a szürkét a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20170810-szin-pszichologia-igy-hasznald-a-szurket-a-lakberendezesben.htmlA lakásban szeretjük a fa különböző típusait, a barnát, a fehéret, a lágy tónusokat, mivel melegséget és fényt sugallnak. A szürkével már óvatosabban bánunk, de most bebizonyítjuk, hogy ennek a kevésbé méltatott színnek igenis van helye a lakásodban! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.