Nyári Dia megmutatta születendő gyermeke szobáját: videó

babaszoba terhesség babaágy összeszerelés Nyári Diána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A követők előtt mutatta meg Nyári Dia, hogyan szereli össze kedvese a babaágyat. Így a babaszoba már teljesen készen áll a kicsi fogadására.

Valószínűleg már csak napok kérdése és megszületik a Barátok közt sztárjának, Nyári Diának a kisfia. Már minden készen áll a kicsi fogadására, a büszke szülők a minap a babszobát is megmutatták követőiknek az Instagramon. A videón épp az látható, amint az apuka összeszereli babaágyat.

Így néz ki ma Lőrincz Gabriella egykori tévébemondó: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-igy-nez-ki-ma-lorincz-gabriella-egykori-tevebemondo.htmlKi ne emlékezne a 80-as évek egyik legszebb magyar bemondónőjére, Lőrincz Gabriellára? Megmutatjuk, hogyan néz ki ma az 59 éves tévés! TV + SztárokOrigoSchobert Norbi élő videóban üzent a kritikusainakhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-schobert-norbi-elo-videoban-uzent-a-kritikusainak-facebook.htmlSchobert Norbi élő videóban üzent azoknak a kommentelőinek, akik egy korábbi bejegyzése miatt kritizálták őt. TV + SztárokOrigoFoci-vb 2018: Nyelves csókot váltott a lelátón Maradona és kedvese, Rocio Olivahttp://www.life.hu/sztarok/20180702-focivb-2018-nyelves-csokot-valtott-a-lelaton-maradona-es-kedvese-rocio-oliva.htmlNem rejtette véka alá érzelmeit a lelátón Diego Maradona az Argentína-Franciaország mérkőzésen. Szerelmével, a 27 éves Rocio Olivával vadul csókolóztak mindössze néhány centiméterre a brazil legendától, Ronaldótól. TV + Sztárok--Így néz ki ma a Dirty Dancing sztárja, Jennifer Greyhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-igy-nez-ki-ma-a-dirty-dancing-sztarja-jennifer-grey.htmlA Dirty Dancing bájos színésznője, Jennifer Grey a filmsiker után megműtette már-már védjegyévé vált orrát. Ez meglehetősen rossz döntésnek bizonyult, új arccal már nem osztottak rá nagyobb szerepeket. Mutatjuk, hogyan néz ki ma az 57 éves sztár! TV + SztárokOrigoFérjhez ment Kaley Cuoco, az Agymenők sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180702-ferjhez-ment-kaley-cuoco-az-agymenok-sztarja.htmlMásodszorra is férjhez ment az Agymenők című sorozat Pennyjét alakító színésznő, Kaley Cuoco. A gyönyörű ceremóniáról már néhány fotó is napvilágot látott. TV + Sztárok--Iniesta befejezte szereplését a válogatottbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-iniesta-befejezte-szerepleset-a-valogatottban.htmlA várakozásnak megfelelően Andrés Iniesta bejelentette, hogy a vasárnapi volt az utolsó mérkőzése a spanyol labdarúgó-válogatottban.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.