Ahogy arról a Life.hu beszámolt, Franciaország nyerte a meg a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot. Korábbi cikkünkben összegyűjtöttük az ünneplés legjobb pillanatait, most viszont a Luzsnyiki Stadion gyepén örvendező sztárapukákat szedtük csokorba.

Hugo Lloris

Arról is beszámoltunk, hogy a francia kapus, Hugo Lloris két kislányával ünnepelte a sikert, de nem ő az egyetlen, aki megmutatta gyermekét a döntő után:

Hugo Lloris és kislányaiForrás: AFP/Gabriel Bouys

Antoine Griezmann

Antoine Griezmann is kislányával cukiskodott. A focistának 2016. április 8-án született meg első gyermeke, aki a Mia nevet kapta. Úgy tudni, kedvesét, Erika Choperenát 2017-ben vette feleségül.

Antoine Griezmann és kislánya, MiaForrás: Sputnik/Alexey Filippov

Steven N'Zonzi

Steven N'Zonzi kisfiával, Aydennel:

Steven N'Zonzi és kisfia, AydenForrás: AFP/Jewel Samad

Olivier Giroud

Giroud felesége, Jennifer is elutazott a Les Bleus-vel Oroszországba, hogy élőben drukkolhasson párjának. A döntőben így a csatár gyermekével örülhetett:

Olivier Giroud kislányávalForrás: AFP/Jewel Samad
Lloris felesége, Marine és Giroud felesége, Jennifer"Forrás: AFP/Franck Fife "
Megcsalta feleségét a francia csatár, Olivier Giroud
Olivier Giroud felesége, Jennifer is elutazott a válogatottal Oroszországba, hogy a meccseken élőben drukkolhasson párjának. A róla készült fotókon ugyan nagyon boldognak tűnik, korábban azoban lehettek mély pontjai kettejük kapcsolatának. Olivier ugyanis vélhetően 2014-ben megcsalta őt.