Foci vb: Csemetéikkel cukiskodtak a francia sztárok

Forrás: Sputnik/Alexey Filippov -
foci vb 2018 sztárcsemeték sztárcsemete Olivier Giroud Franciaország Horvátország Steven N'Zonzi Antoine Griezmann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu beszámolt, Franciaország nyerte a meg a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot. Korábbi cikkünkben összegyűjtöttük az ünneplés legjobb pillanatait, most viszont a Luzsnyiki Stadion gyepén örvendező sztárapukákat szedtük csokorba.

Hugo Lloris

Arról is beszámoltunk, hogy a francia kapus, Hugo Lloris két kislányával ünnepelte a sikert, de nem ő az egyetlen, aki megmutatta gyermekét a döntő után:

Hugo Lloris és kislányai Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Antoine Griezmann

Antoine Griezmann is kislányával cukiskodott. A focistának 2016. április 8-án született meg első gyermeke, aki a Mia nevet kapta. Úgy tudni, kedvesét, Erika Choperenát 2017-ben vette feleségül.

Antoine Griezmann és kislánya, Mia Forrás: Sputnik/Alexey Filippov

Steven N'Zonzi

Steven N'Zonzi kisfiával, Aydennel:

Steven N'Zonzi és kisfia, Ayden Forrás: AFP/Jewel Samad

Olivier Giroud

Giroud felesége, Jennifer is elutazott a Les Bleus-vel Oroszországba, hogy élőben drukkolhasson párjának. A döntőben így a csatár gyermekével örülhetett:

Olivier Giroud kislányával Forrás: AFP/Jewel Samad

Megcsalta feleségét a francia csatár, Olivier Giroud

Olivier Giroud felesége, Jennifer is elutazott a válogatottal Oroszországba, hogy a meccseken élőben drukkolhasson párjának. A róla készült fotókon ugyan nagyon boldognak tűnik, korábban azoban lehettek mély pontjai kettejük kapcsolatának. Olivier ugyanis vélhetően 2014-ben megcsalta őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.