Megkoronázták az első Plus Size Queen szépségkirálynő választás győztesét, Barócsi Viktóriát és Kiss Zsuzsát

Forrás: Faragó Zsolt -
szépségkirálynő választás plus size Plus Size Queen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén először rendeztek szépségverenyt plus size kategóriában. Barócsi Viktória és Kiss Zsuzsa lettek a királynők.

"A Plus Size Queen szépségverseny azért született, hogy felismerjük végre: ezerfélék vagyunk, így tarthatatlan, hogy ebből egyetlenegy típust vagyunk hajlandók szépnek látni. Hogy lássuk meg magunkban is a szépséget, még akkor is, ha a többi 999 típus egyikébe tartozunk. Hogy elhiggyük: aki teltebb, az is lehet vonzó" - mesélte a plus-size.hu-n Kozma Rita, az esemény főszervezője.

Két kategóriában indulhattak a versenyzők: 18-38 és 39 év feletti korcsoportokra osztották a mezőnyt.

A 39 év felettiek mezőnyében Barócsi Viktória lett a győztes:

Plus Size Queen Forrás: Faragó Zsolt

A 18-38 évesek között pedig Kiss Zsuzsa lett a királynő:

Plus Size Queen Forrás: Faragó Zsolt

A versenyzők bikiniben is megmutatták kerekded idomaikat.

Plus Size Queen Forrás: Faragó Zsolt

Recept: joghurtban sült csirkemell sajtchipsszelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-recept-joghurtban-sult-csirkemell-sajt-chipsszel.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoMegyeri Csilla, a rusnyázós műsorvezető nagyon lefogyott: megtette a sok sport a hatásáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180715-megyeri-csilla-a-rusnyazos-musorvezeto-nagyon-lefogyott-megtette-a-sok-sport-a-hatasat.htmlMegyeri Csilla rengeteget dolgozott az utóbbi időben azért, hogy a nyárra tökéletes testet villanthasson a strandon: sikerült neki. Ez Zsír!OrigoJakabos Zsuzsi kockahasat villantott: szexi fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180715-jakabos-zsuzsi-kockahasat-villantott-szexi-foto.htmlJakabos Zsuzsanna az egyik legszexibb magyar sportolónő, amit legutóbbi fotójával bizonyított is. Ez Zsír!Origo3+1 tipp családi túrázáshozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-tippek-csaladi-turazashoz.htmlHa nyár, akkor irány a természet! A jó idő beköszöntével sokkal inkább vágyunk a szabadba, de gyakran okoz fejtörést, hogyan lehet az egész család számára emlékezetes a nyári kirándulás. A következő tanácsok segíthetnek feledhetetlenné tenni a természetben töltött közös időt. Ez Zsír!OrigoJudy nagyon lefogyott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180711-judy-nagyon-lefogyott.htmlTöbb kilótól is sikerült megszabadulnia Judynak, melyet életmódváltásának köszönhet. Az énekesnő csak úgy ragyog. Ez Zsír!--Elképesztően soványra fogyott Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180712-elkepesztoen-sovanyra-fogyott-gaspar-evelin.htmlNem újdonság már Gáspár Evelin életmódváltása, ám azt talán senki nem sejtette eddig, hogy ennyire lefogyott. Most bikiniben mutatta meg testét, amitől leesett az állunk. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.