Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari válás egyedülálló anya egyedülálló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dancs Annamari elárulta, harmonikus kapcsolat van közte és kisfia között. Már nem bánja, hogy egyedülálló édesanya lett, szüleitől és barátaitól nagyon sok segítséget kap.

Az épp válófélben lévő Dancs Annamari volt a TV2 reggeli műsorának vendége. A szép színésznő elárulta, mostanában nagyon sok a dolga, külföldi fellépései is vannak. Ha teheti, viszi magával lassan másfél hónapos kisfiát is, amennyiben azonban úgy alakul, hogy otthon kell hagynia Ádámot, akkor is van kire számítania.

A kisfiam nagyon jó partner nekem mindenben. Nagyon hamar alkalmazkodik, érdekli minden újdonság, nyitott a világra. Természetesen van segítségem. Iszonyatos logisztika van mögötte, de ezt minden édesanya tudja. Nekem annyi a nehézség, hogy a családom Erdélyben él, és emiatt nehezebb összeegyeztetni. Anyukám sokat utazik fel, van két nagyon jó barátnőm, akik állandó támaszaim Ádám nevelésében, gondozásában, és természetesen minden szabadidőmet a kisfiammal töltöm. Megmondom őszintén, nem is bánom, hogy ez így van. Olyan szerelem és kapcsolat van köztünk, ami engem is táplál. Teljes harmóniában vagyunk mi ketten."

A színésznő mesélt arról is, hogy a kis Ádám az elején rossz alvó volt, de ma már mindketten tudnak pihenni éjszaka is.

Eleven, akaratos és nagyon barátságos. Most már éjszakánként is tudok pihenni. Gondolom, hogy az elmúlt egy évben történteket ő is átérezte valamilyen szinten és ez az éjszakai alvásában mutatkozott meg, de most már sokkal kiegyensúlyozottabb és stabilabb az alvása" – nyilatkozta.

Fejlődési zavarok – Így hat a szülés utáni depresszió gyermekeinkrehttp://www.life.hu/csalad/20180715-fejlodesi-zavarok-igy-hat-a-szules-utani-depresszio-a-gyerekre-ujszulottre.htmlA szülést követő lehangoltság néhány nappal a gyermek világrahozatalát követően teljesen normális jelenség, és hozzávetőlegesen minden ötödik nőt érint. Ezzel szemben a szülés utáni depresszió hetekig, hónapokig tart, és az anyák 1-5 százalékánál jelentkezik. A pontos okok egyelőre tisztázatlanok. Különböző agyi folyamatok, stressz, alváshiány, egyedüllét mind hozzájárulhatnak a kialakulásához. A tünetek, mint amilyen a gyakori sírás, lehangoltság, ingerlékenység, reménytelenség érzése, szorongás olyan méreteket öltenek, amelyek miatt az anya képtelen ellátni napi feladatait. Ez pedig már nemcsak őt érinti, hanem az egész családot, köztük az újszülöttet is. Ebben a cikkben arra keresem a választ, hogyan hat a gyermek fejlődésére és későbbi életére, ha az anya szülés utáni depresszióban szenved. CsaládOrigoKollányi Zsuzsi meghozta a döntést születendő gyermeke nevérőlhttp://www.life.hu/csalad/20180716-kollanyi-zsuzsi-enekesno-elarulta-hogy-mi-lesz-a-kisbabajuk-a-neve.htmlAz énekesnőnek különösen fontos volt, hogy születendő gyermekének nevéről közösen döntsenek szerelmével. A FEM3 Café adásában Zsuzsi mesélt arról, hogyan viseli várandósságának utolsó szakaszát, elárulta, miért szeretné saját maga kifesteni kisfia babaszobáját, valamint az is kiderült, miért kell heteken belül elköltözniük párjával a régi lakásukból.CsaládOrigoBalássy Betty szüléséről vallott: "Nagyon nehéz volt"http://www.life.hu/csalad/20180716-balassy-betty-szuleserol-vallott-nagyon-nehez-volt.htmlAz immár háromgyermekes anyuka, Balássy Betty elárulta, a mostani volt a legnehezebb szülése. CsaládOrigoFoci vb: Csemetéikkel cukiskodtak a francia sztárokhttp://www.life.hu/csalad/20180715-giroud-nzozi-es-griezmann-is-a-gyerekevel-unnepelt-a-dontoben.htmlAhogy arról a Life.hu beszámolt, Franciaország nyerte a meg a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot. Korábbi cikkünkben összegyűjtöttük az ünneplés legjobb pillanatait, most viszont a Luzsnyiki Stadion gyepén örvendező sztárapukákat szedtük csokorba. Család--4 szuper nyári napközis tábor, mely nem csak gyereklerakathttp://www.life.hu/csalad/20180712-4-szuper-nyari-napkozis-tabor-mely-nem-csak-gyerek-lerakat-iskolaskoruaknak-budapest.htmlA táborok a szünidőben központi szerepet töltenek be a családok életében, hiszen a legtöbb gyermek, bár már iskolába jár, még nem hagyható otthon felügyelet nélkül. Még most sem késtél el, ha szeretnéd gyermekedet egy tartalmas és élménydús, valamint érdeklődési körének megfelelő és hobbiját támogató táborba küldeni. Család--Zámbó Krisztián az apaságra készül: formába hozza magát a baba előtthttp://www.life.hu/csalad/20180714-zambo-krisztian-az-apasagra-keszul-formaba-hozza-magat-a-baba-elott.htmlZámbó Krisztián felhagyott a kicsapongó élettel és családot alapítana kedvesével.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.