Pintér Tibornak mihamarabb szüksége lenne egy új lakásra, barátnőjének ugyanis nem tetszik a jelenlegi, ami nem is csoda: a Kincsem Park szolgálati lakása nem megfelelő egy párnak.

Az istállószag és a lovak közelsége Pintér Tibort egyáltalán nem zavarja, barátnőjét viszont annál inkább. Frida nem érzi túl kényelmesnek a Kincsem Park szolgálati lakását, ezért pintér Tibor is úgy döntött, hogy ideje új otthon után nézni.

Pintér Tibor új otthont keresForrás: FEM3 Café

"Persze, sokkal egyszerűbb irányítani a színházat és a társulatot, valamint segíteni ellátni a lovakat, ha itt vagyok a közelben, de vannak olyan áldozatok, amelyeket meg kell hozni. Ha minden jól alakul, pár hónap múlva már az új, közös lakásunkban lakunk. Lehet, hogy jót tenne mindenkinek, ha nem lennék ennyire jelen, kell egy kis teret adnom a kollégáimnak. Frida nagyon igényes lány, szereti csinosítgatni a környezetét, így már nagyon várja, hogy meglegyen a lakás, amelynek azonban mindenképpen a Nemzeti Lovas Színház közelében kell lennie, hogy hamar ide érjek, ha szükség van rám" - árulta el a Blikknek a színész, aki nemrég a barátnője miatt a haját is levágatta