Weisz Fanni élő adásban mondta el: fél az édesanyjától

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
édesanya modell Hajmásy Péter siket Weisz Fanni élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni és édesanyja kapcsolata az utóbbi években nagyon megromlott. A fiatal siket modell a Mokka élő adásában a kamerába nézve kérte meg anyját: hagyja őket békén.

A Mokka élő adásában könyörgött édesanyjának Weisz Fanni, hogy hagyja őt és férjét békében, boldogan élni. A siket modell állítja, fél az édesanyjától és csak egyetlen dolgot szeretne, ha lezárhatná a múltat.

Mi a célod? Nem látod, hogy boldog vagyok a férjemmel? - kérdezte a kamera felé fordulva a modell élő adásban az édesanyjától, majd hozzátette:

"Félek az anyámtól."

Weisz Fanni Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Azt, hogy ki kinek a nevében dönt, jól példázza, hogy anyám, akivel közösen hoztunk létre anno egy céget, engem tett meg egyedüli ügyvezetőnek, ennek minden felelősségével. Ezt sikerült most a férjemmel közösen lezárnunk, tisztáznunk, kifizetnünk. Elvette a közösségi oldalam hozzáféréseit, ahol most a nevemmel visszaélve terjeszti a hazugságait. Ugyanez történt a weiszfanni.hu weboldallal és a kapcsolattartásra használt publikus e-mail-címemmel is. Ezt mindig elfelejti megemlíteni - mesélte indulatosan Fanni a Blikknek.

Fanni anyukája azonban nem hagyja annyiban a dolgot, szerinte lányát kihasználja a férje és erre szeretné felhívni a figyelmét valamint arra vágyik, hogy láthassa a lányát, akivel két és fél éve semmilyen közvetlen kapcsolata sincs.

Egy siket ember máshogy tanul meg olvasni. Nem érti meg úgy az írott szövegeket, mint egy egészséges. Ezt használja ki Peti. Én csak azt szeretném, hogy nyíljon ki a szeme! Nem normális, hogy nagyjából két és fél éve nem láttam a gyermekem, mert el van szeparálva a családjától! - mondta a TV2 épülete előtt az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.