10 különleges csináld magad polc

DIY polc csináld magad lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nem is vagy az a típus, aki egy lakásfelújítás alatt mindent a saját két keze munkájával végezne el, attól még egy-egy kisebb projektbe érdemes neked is belevágnod. Az ugyanis szuper érzés, ha olyan tárgy is van a lakásban, amit te magad készítettél. Ezúttal néhány saját készítésű polcot ajánlunk figyelmedbe!
  • Pegboard

Ha nagy kihasználatlan falfelületed van, és sok apró kincsed, akkor ez a pegboard polcrendszer neked való. Az óriási faburkolat melegséget ad a szobának, és másik nagy előnye, hogy nagyon jól variálható. Akár hetente átrendezheted rajta a dolgaidat. Részletes leírást itt találsz!

Forrás: vintagerevivals.com
  • Hexagon

Elsőre talán furcsának tűnik, de ez a hatszög alakú polc pálcikákból készül. Olyanokból, amilyeneket a jégkrémekhez használnak. Fűrészre így nem is lesz szükséged, ragasztópisztolyra annál inkább. Bár könyvek tárolására nem alkalmas, de a csetresek, kisebb növények jól mutatnak benne. Részletes leírást itt találsz!

Forrás: ehow.com
  • A-vonalak

Lginkább egy minimalista stílusú lakásban mutat jól ez a letisztult polcrendszer, aminek a tartó elemei létrákra emlékeztetnek. Részletes leírást itt találsz!

Forrás: vintagerevivals.com
  • Kötélpolc

Látványos, vintage lakásba könnyedén beilleszthető ez a kötélen függő polc. Elkészítése sem bonyolult, főleg ahhoz képest, hogy mennyire szemrevaló lesz az eredmény. Részletes leírást itt találsz!

Forrás: burkatron.com
  • Rézcsövek

Ebben az esetben nem függesztve vannak a polcok, hanem alátámasztva. Itt éppen rézcsövekkel, amelyek többféle stílusú lakásban is nagyon jól mutatnak. Rézcsövet egyébként könnyedén beszerezhetsz műszaki boltokban. Részletes leírést itt találsz!

Forrás: ajoyfulriot.com
  • Körpolc

Ez a kör alakú polc rendkívül látványos, apró tárgyak számára kifejezetten ideális. Gyerekszobába is jó választás lehet. Az alapja egyébként 3 darab nagyobb méretű varróráma. Részletes leírást itt találsz!

Forrás: newblooming.com
  • Sarokpolc

A sokszor kihasználatlanul maradt sarkokat könnyedén feldobhatod ezekkel a lebegő polcokkal. Az pedig már csak rajtad múlik, hogy milyen stílusban és milyen tárgyakkal díszíted fel őket. Részletes leírást itt találsz!

Forrás: abeautifulmess.com
  • Dobozok

Ez a polc olyan, mintha kisebb dobozok lennének a falra erősítve. Illetve nem csak olyan, ezek valójában kisebb tárolók, amelyek elsősorban nem falra függesztve lettek kitalálva. Ilyen kis ládákat persze mi magunk is készíthetünk. Részletes leírást itt találsz!

Forrás: acutedesigns.blogspot.com
  • Raklap

Ezek a rusztikus stílusú polcok raklap újrahasznosításából készültek. Kiválóan alkalmasak fényképek, újságok, könyvek, vékonyabb tárgyak tárolására. Vagyis nagyon jól fel lehet öltöztetni kincsekkel. Részletes leírást itt találsz!

Forrás: hiconsumption.com
  • Tetrisz

Szórakoztató projekt, de tárolásra nem kifejezetten alkalmas. Ez is inkább dísz, ami jól mutat gyerekszobában vagy akár kockanappalikban. Részletes leírást itt találsz!

Forrás: ournerdhome.com
Filléres őszi dekorációk termésekbőlhttp://www.life.hu/otthon/20180911-filleres-oszi-dekoraciok-termesekbol.htmlAmíg nyáron nem mindenki tart igényt arra, hogy sok dekorációval vegye körbe magát, az őszi szezon – amikor jön az otthoni bekuckózás időszaka – mindenkiben felébreszti ezeket az ösztönöket. Most mutatunk néhány egyszerű, és olcsó dekorációt, amivel pillanatok alatt őszi hangulatot teremthetsz. OtthonOrigoA királynő új házzal lepte meg Harry herceget és Meghan Markle-t: ide költözik a párhttp://www.life.hu/otthon/20180904-ide-koltozik-harry-herceg-es-meghan-markle-adelaide-cottage.htmlA korábbi hírekkel ellentétben úgy tűnik, hogy Harry herceg és Meghan Markle mégsem a Nottingham Cottige-ba költözik, hanem egy másik házba, melyet Erzsébet királynőtől kaptak ajándékba. Mutatjuk, mit kell tudni róla. Otthon--A bútor, ami egy otthonból sem hiányozhat: fotelmustrahttp://www.life.hu/otthon/20180828-a-butor-ami-egy-otthonbol-sem-hianyozhat-fotelmustra.htmlEgy kellemes, pihenős, bekuckózós hétvégéhez – amelyek az őszi időszak beköszöntével előttünk állnak – elképzelhetetlen egy olyan sarok, ahol tökéletes a kényelem, ahol egy jó könyvvel a kezedben igazán elengedheted magad. Ugye, te is egy fotelben képzeled el magad? OtthonOrigoHat hegyi házikó, ahol a lélegzetelállító panoráma garantálthttp://www.life.hu/otthon/20180814-hat-hegyi-haziko-ahol-garantalt-a-lelegzetelallito-panorama.htmlTalán sehol nem érezni jobban a természet lüktető erejét, mint a hegyek között. Ha te is imádod a hegyeket, az erdőket, a természetet, akkor pontosan tudod, hogy miről beszélünk. Következzen most hat lélegzetelállító házikó a nagyvilágból, ahonnan egész nap élvezhető a panoráma. Ennél jobb feltöltődést nem is tudunk elképzelni. OtthonOrigoFotófal: díszítsd otthonodat családi emlékekkelhttp://www.life.hu/otthon/20180626-fotofal-diszitsd-otthonodat-csaladi-emlekekkel.htmlA fényképek, az emlékek minden család számára fontosak, éppen ezért érdemes méltó helyet adni nekik. A digitális korban egyre kevesebb képet hívunk elő, pedig a lakberendezésben is kifejezetten jó szolgálatot tehetnek: dekorálnak, miközben rólatok szólnak, így szívmelengető rájuk pillantani. OtthonOrigoTranszferálás: egy filléres DIY technikahttp://www.life.hu/otthon/20180130-transzferalas-egy-szuper-diy-technika.htmlEgyik kedvenc DIY technikánk a transzferálás. Egyrészt mert viszonylag egyszerűen lehet belőle nagyon látványos dolgokat alkotni, ráadásul szinte minden felületen használható. Mégis, ami a legjobb benne, hogy bármilyen képet, fényképet, mintát vagy feliratot át tudsz vinni ezekre a felületekre, így igazán személyes dekoráció vagy ajándék készülhet vele. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.