Apa lesz a ValóVilág sztárja, Tommyboy

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
baba terhesség Tommyboy apaság apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apa lesz a ValóVilág egykori sztárja, Tommyboy. A közösségi oldalán tette közzé a jó hírt.

Apai örömök elé néz a ValóVilág egykori játékosa, Tommyboy. A férfi, aki nemrég a Ninja Warriorban is feltűnt, a közösségi oldalán tette közzé a jó hírt, miszerint barátnője gyermeket vár. A fotóhoz, amelyen egy babakocsi látható, csupán ennyit írt:

Megosztjuk veletek a mi kis boldogságunkat. Szerintetek lány vagy fiú lesz?”

Tommyboyról egyébként tavasszal még azt írtuk, hogy négy éve húzódik a válása. Korábbi feleségével, az erotikus filmekben is feltűnt Anettel ugyanis képtelenek voltak megegyezni a vagyon elosztásán.

Így változott meg Vilmos herceg és Katalin hercegné testbeszéde az utóbbi hónapokbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181024-igy-valtozott-meg-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-testbeszede-az-utobbi-honapokban.htmlEgy brit testbeszéd-szakértő elárulta, az utóbbi időben igencsak megváltozott Katalin hercegné és Vilmos herceg viselkedése. Szerelmüket az eddiginél jobban fel merik vállalni a nyilvánosság előtt: gyakrabban mosolyognak és fogják meg egymás kezét. TV + Sztárok--Miley Cyrus húga, Noah hatalmas mennyiségű marihuánával pózol: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181024-miley-cyrus-huga-noah-hatalmas-mennyisegu-marihuanaval-pozol.htmlMiley Cyrus húga nem titkolja, hogy imádja a marihuánát: több kilónyi fűvel pózolt Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoSzakértő elemezte David Beckham kijelentését, miszerint a házassága Victoriával bonyolulthttp://www.life.hu/sztarok/20181024-szakerto-elemezte-david-beckham-kijelenteset-miszerint-a-hazassaga-victoriaval-bonyolult.htmlEgy párkapcsolati szakértő szerint lehetséges, hogy David és Victoria Beckham már nem szerelmesek egymásba, ugyanakkor meg van róla győződve, hogy meg fogják menteni a házasságukat. TV + Sztárok--Gáspár Bea borvacsorája nem volt nyereségeshttp://www.life.hu/sztarok/20181024-gaspar-bea-borvacsoraja-nem-volt-nyereseges.htmlTúl van az első borvacsoráján Gáspár Bea, ami jó élményekkel és veszteséggel zárult. TV + SztárokOrigoOszter Sándort kitagadta édesanyja: évekig hajléktalanként élthttp://www.life.hu/sztarok/20181024-oszter-sandort-kitagadta-edesanyja-hajlektalankent-evekig.htmlOszter Sándor fiatalon vakmerő volt, nem ismert lehetetlent, még akkor sem ijedt meg, amikor az édesanyja kitagadta, és nem volt hol aludnia: évekig hajléktalanként élt. TV + Sztárok--Harmadszor is férjhez ment az Amerikai szépség sztárja, Mena Suvarihttp://www.life.hu/sztarok/20181023-harmadszor-is-ferjez-ment-az-amerikai-szepseg-sztarja-mena-suvari.htmlIsmét bekötötték Mena Suvari színésznő fejét, harmadszor is megtalálta az „igazit”. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.