Így néz ki a hasa egy hónappal a szülés után a hármasikrek édesanyjának: fotó

has szülés után császármetszés szülés hármasikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dán Maria közösségi oldalán mutatta meg, hogyan is néz ki a hasa egy hónappal azután, hogy életet adott hármasikreinek.

Szeptemberben mutattuk be egyik cikkünkben a hármasikrekkel várandós Mariát. A dán anyuka pocakja a kilencedik hónapra elképesztően nagyra nőtt, Instagram-oldalát, amelyen rendszeresen oszt meg magáról fotókat, rengetegen kezdték el követni.

A dán anyuka az ikrekkel a pocakjában Forrás: Instagram/triplets_of_copenhagen

Szerencsére a kicsik azóta egészségesen a világra jöttek, és édesanyjukkal együtt jól vannak.

Maria és a hármasikrek Forrás: Instagram/triplets_of_copenhagen

Maria azonban továbbra sem feledkezett meg a posztolásról, nemcsak a babákról mutat friss fotókat, hanem azt is megosztja a nagyvilággal, hogyan is néz ki a hasa szülés után. Bátran vállalja, hogy testét alaposan megviselte a terhesség és nehezen regenerálódik.

Maria egy héttel (balra) és 4 héttel a szülés után (jobbra) Forrás: Instagram/triplets_of_copenhagen

Azt írja, annak nagyon örül, hogy a császármetszés okozta seb szépen gyógyul és már nem fáj neki, de a hasa látványától még mindig nem boldog. Azt remélte, kicsit hamarabb fog visszahúzódni a pocakja. Nemrég rendelt az internetről egy speciális övet, amely talán segíthet neki abban, hogy újra visszanyerje régi alakját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.