Énidőre fel: fürdőbombák a csodaszép bőrért

fürdés fürdőbomba énidő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak, akik szerint a szépségért meg kell szenvedni, szerintünk azonban nincs is annál jobb érzés, mint amikor a szépülés a világ legkellemesebb dolga. Merülj el egy testet és lelket melengető habfürdőben, és közben élvezd, hogy a bőröd is feltöltődik energiával. 
  • Aromanatura: Rózsás fürdőbomba (1290 Ft, 180 g)

Az Aromanatura Rózsás fürdőbomba mandulaolajat tartalmaz, amely nemcsak illatosabbá, hanem puhábbá is teszi a bőrödet. Minden mandulaolajos, rózsaillatú fürdőbomba kézzel készült, természetes alapanyagokból, növényi összetevők felhasználásával.

Aromanatura: Rózsás fürdőbomba Forrás: Aromanatura
  • The Body Shop: Mézvirágos fürdőgolyó (690 Ft, 28 g)

A szezonális kollekció része a The Body Shopnál ez a mézvirágos fürdőgolyó. Ha szeretnéd megédesíteni az estédet, ha szeretnél ellazulni, és egy fergeteges habtengert varázsolnál a fürdővizedbe, akkor ez a vegán fürdőgolyó neked való.

The Body Shop: Mézvirágos fürdőgolyó Forrás: The Body Shop
  • Stenders: Vörösáfonya-fürdőgolyó (890 Ft, 130 g)

A Stenders vörösáfonya-kivonattal gazdagította ezt a fürdőgolyót, hogy bővelkedjen C-vitaminban. Flavonoidokat és antioxidánsokat is tartalmaz, így serkenti a bőr természetes regenerálódását. A benne lévő boróka-illóolaj tonizálja, frissíti a bőrt. Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert és ásványi olajokat.

Stenders: Vörösáfonya-fürdőgolyó Forrás: Stenders
  • Yamuna: Gránátalmás fürdőbomba (550 Ft, 95 g)

Használd a gránátalmás fürdőbombát, és élvezd, ahogy a kellemes illata belengi a fürdőszobádat. A fürdőbombában található szódabikarbóna kíméletesen tisztít, a felhasznált olajok pedig a vízben kioldódva ápolják és hidratálják a bőrt.

Yamuna: Gránátalmás fürdőbomba Forrás: Yamuna
  • Lush: Sparkly Pumpkin (1790 Ft, 180 g)

Ha a hosszú hétvége halloweeni lázban telik, akkor ez az állatkísérletektől mentes, csillogó habfürdő neked való. Morzsold a kádba a tökfejet folyó víz alatt, és nézd, ahogy lágy buborékhegyek lepik el a vizet. Dőlj hátra a melengető borókabogyótól és vidám grépfrúttól illatozó vízben, amely egyszerre üdíti a tested és a lelked. A boldogsághozó lime-olaj elijeszti a fásult szomorúságot, hogy újra önmagad lehess.

Lush: Sparkly Pumpkin Forrás: Lush

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.