A várandós Meghan Markle gyönyörű estélyiben jelent meg a Fashion Awardson

estélyi Meghan Markle díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Londonban rendezték meg tegnap a The Fashion Awards elnevezésű díjátadót, ahol az este meglepetésvendége Meghan Markle volt. 

A várandós hercegné egy gyönyörű fekete estélyiben lépett a színpadra, amit egyébként nem más tervezett, mint Clare Waight Keller, a Givenchy divatház művészeti igazgatója.

Meghan Markle Forrás: Getty Images

Az ő neve ismerős lehet már, hiszen Meghan menyasszonyi ruháját is neki köszönhetjük. Meghan szokásáshoz híven az elegáns, letisztult vonalat képviselte, ruháját arany kiegészítőkkel dobta fel, mindeközben pedig tündökölt.

Meghan Markle Forrás: Getty Images/2018 Joe Maher/BFC/Joe Maher/Bfc

A világ legrondább ruhái vonultak fel a Fashion Awardson

A Londonban megrendezett Fashion Awards idén is hozott meglepetéseket, már ami a vörös szőnyeges bevonulást illeti. Egyébként kifejezetetten szeretjük az ilyen divat témájú díjátadókat, itt ugyanis nincsenek korlátok, mindenki bátran hozhatja saját egyéniségét, ami néha igencsak váratlan fordulatokat hoz. Nézd meg az este legszebb és legrondább ruháit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.