Labancz Lilla új frizurát villantott: rövid helyett újra hosszú

frizura Labancz Lilla haj külső póthaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig félhosszú barna, majd szőke frizurával hódított Labancz Lilla. Most azonban nagy váltásra szánta el magát. 

Első pillantásra rá sem lehet ismerni Labacz Lillára, aki Instagram-oldalán mutatta meg új frizuráját. A celeb gyakran oszt meg magáról szexibbnél szexibb fotókat. A mély dekoltázs természetesen most sem maradhatott el, a szokatlan elem egyedül a haja volt.

Eddig félhosszú barna, majd szőke fazonnal hódított, most azonban hosszú szőke póthajat rakatott fel.

Imádod a karácsony illatát? Ezek a kozmetikumok neked valók!http://www.life.hu/trend/20181210-karacsony-illatu-kozmetikumok.htmlHamarosan minden otthon fahéj, szegfűszeg, narancs, vanília, forralt bor, mézeskalács és fenyő illatba burkolózik. Ha te is élsz-halsz a karácsony lélekmelengető illataiért, akkor ezeket a vegyszermentes, hazai natúrkozmetikumokat neked találták ki. TrendOrigo28 éve nem vágatta le a haját egy ukrán nőhttp://www.life.hu/trend/20181212-28-eve-nem-vagatta-le-hajat-egy-ukran-no.htmlAranyhajként éli életét egy ukrán nő: 28 éve nem vágatta le a haját. TrendOrigo5 könyv karácsonyra, aminek minden divatrajongó örülnehttp://www.life.hu/trend/20181205-karacsonyi-konyvajanlo-a-divat-szerelmeseinek.htmlAz elmúlt egy-két évben rengeteg divat témájú könyv adtak ki, egymást követték a divattervezők életéről szóló jobbnál jobb önéletrajzi kötetek. Idén nem kényeztettek el minket a könyvkiadók, ennek ellenére összeszedtük a kedvenc kiadványainkat az elmúlt évekből, hogy idén se maradjanak olvasnivaló nélkül a divatrajongók. TrendOrigoMiley Cyrus rég nézett ki ennyire jól - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20181211-miley-cyrus-reg-nezett-ki-ennyire-jol.htmlMiley Cyrus bomba formában van, stílusa egyre letisztultabb, és láthatóan ő maga is nagyon kiegyensúlyozott. Trend--The Fashion Awards 2018: ruhamustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181211-the-fashion-awards-2018-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlA Londonban megrendezett Fashion Awards idén is hozott meglepetéseket: de nemcsak Meghan Markle feltűnése okozott izgalmakat, hanem a vörös szőnyeges bevonulás is. Egyébként kifejezetetten szeretjük az ilyen divat témájú díjátadókat, itt ugyanis nincsenek korlátok, mindenki bátran hozhatja saját egyéniségét. TrendOrigoA várandós Meghan Markle gyönyörű estélyiben jelent meg a Fashion Awardsonhttp://www.life.hu/trend/20181211-a-varandos-meghan-markle-fekete-estelyiben-jelent-meg-a-fashion-awardson.htmlLondonban rendezték meg tegnap a The Fashion Awards elnevezésű díjátadót, ahol az este meglepetésvendége Meghan Markle volt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.