karácsony bauhaus2018 férfi ajándék pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiak tipikus karácsonyi ajándék ötleteit – mint a zokni, alsónadrág, nyakkendő, notesz – idén hajítsd ki az ablakon. A következőkben olyan szuper tippeket adunk, amelyekkel valódi mosolyt csalhatsz a párod arcára. Érd el, hogy ezt a karácsonyt megemlegesse.

A tétlenséget nem bíró ezermesternek

Ő az, akinek szemében felcsillan a tűz, amikor bejelented, hogy valami elromlott otthon, és már hozza is a szerszámosdobozt készen akár a lehetetlenre is.

Hétvégéit gyakran a kertben, garázsban, alagsorban tölti, és megszállottan imád alkotni, bütykölni. Gyakran csak azért jár bútorboltokba, hogy inspirációt gyűjtsön, a kisebb-nagyobb felújítási munkák számára kihívást és nem plusz feladatot jelentenek.

Őt igazán meglepni valamilyen barkácseszközzel/-géppel lehet, amire szüksége lenne ugyan, de halogatja a megvételét. Hidd el, hobbija támogatásával te is nyersz, hiszen kiegyensúlyozottabb lesz a mindennapokban, sőt, emellett rengeteget is spóroltok az idő és a piszkos anyagiak tekintetében – hiszen csak a speciális „esetekhez” kell szakembert hívnotok.

Forrás: Life.hu, Shutterstock

1. Batman rozsdamentes acél utazó bögre, beststuff.hu, 4890 Ft 2. Black&Decker KG1202 – sarokcsiszoló 1200W, bauhaus.hu, 16 990 Ft3. Borosszett bambusz díszdobozba,n 4 részes, bareszkozok.hu, 10 410 Ft 4. Bosch easyimpact 540 – ütvefúró 550W, bauhaus.hu, 14 990 Ft5. Green Bay Packers pulóver, sportmania.hu, 21 990 Ft 6. Bosch PMF 1800 E – Oszcilláló multigép, bauhaus.hu, 18 990 Ft7. Casio Edifice EFR-526L-1AVUEF férfi karóra, karoracentrum.hu, 31 316 Ft 8. Ryobi R12DD-LL13S – akkus fúrócsavarozó 12V, bauhaus.hu, 26 990 Ft

A pasis estékre vágyónak

A férfiaknak is szükségük van időnként arra, hogy kiengedjék a gőzt. Adjunk teret, hogy hetente legalább egyszer összeülhessen a barátaival: megigyanak egy pohár minőségi italt vagy épp pókerezzenek – kizárólag játékzsetonokkal. Ezeken az estéken élvezze csak ki, hogy a különböző sportfogalmakat nem kell külön elmagyaráznia. Ehhez elegendő meglepned valamilyen jelzésértékű, ugyanakkor valóban használható ajándékkal – többlettartalmát egész biztosan extrán fogja értékelni.

A férfiaknak is szükségük van időnként arra, hogy kiengedjék a gőzt Forrás: Shutterstock

A munkáját 0–24 órában imádónak

A férfiak többsége karrierista, szerencsés esetben pedig szereti is a munkáját. Ennek a kettőnek a kombinációja gyakran eredményezi, hogy reggel korán indul dolgozni, és egy-egy nagyobb projekt kapcsán késő estig bent kell maradnia. Ameddig ezt képes kontrollálni, és a kapcsolatotok minősége sem látja kárát, addig próbáld ezeket az időszakait megkönnyíteni. Egy irodai lámpa, egy kávés bögre, egy különleges ébresztőóra tökéletes ajándék lehet a számára. Emellett pedig az együtt töltött szabadidőtöket töltsétek minél tartalmasabban.

A cikket támogatta a BAUHAUS Szakáruházak.

Kreatív karácsonyfák, melyeknek semmi közük a fenyőfáhozhttp://www.life.hu/otthon/20181213-kreativ-karacsonyfak-semmi-kozuk-a-fenyofahoz.htmlKorábban már írtunk a fehér műfenyő kihasználhatóságáról, most azonban olyan elképesztően furcsa karácsonyfákat hoztunk, hogy nem fogsz hinni a szemednek. OtthonOrigo Téli kerti munkák, mert a természet decemberben sem pihenhttp://www.life.hu/otthon/20181213--teli-kerti-munkak-decemberben.htmlTélen hajlamosak vagyunk elfelejteni a kertet. Hideg, nyirkos az idő, senkinek sincs kedve kint tevékenykedni, pedig ha ebben az időszakban nem vagy rest, megalapozhatod a tavaszi csodás kertet. Mutatjuk a legfontosabb decemberi teendőket. OtthonOrigo7 meglepően őrült ajándék 5000 forint alatthttp://www.life.hu/otthon/20181126-7-meglepoen-orult-karacsonyi-ajandek-5000-forint-alatt-otletek.htmlEgy ajándék akkor jó, ha kicsit őrült, igazán személyes, ugyanakkor valamiképp hasznos is. Ne szeméttel, egy újabb porfogóval lepjük meg szeretteinket, hanem olyasmivel, aminek örülnének, de talán eszükbe sem jutna venni maguknak. OtthonOrigoHázak a homályzónából - Eszement építészeti és kivitelezői megoldások - Fotók http://www.life.hu/otthon/20181119-eszement-epiteszeti-es-kivitelezoi-megoldasok-hazakon-fotok.htmlAhogy arról korábban már írtunk, annyira nehéz jó szakembert találni ma Magyarországon, hogy sokan különböző „szakiképző" tanfolyamon sajátítják el a lakásfelújítás praktikáit. Nos, a következő képeket elnézve, lehetséges, hogy erre egyre többen fognak vállalkozni. OtthonOrigoMéregdrága lakberendezés: nézz körbe a luxuscuccok közötthttp://www.life.hu/otthon/20181030-meregdraga-lakberendezes-nezz-korbe-a-luxus-cuccok-kozott.htmlNem kell sokáig keresgélnünk, hogy túlárazott, méregdrága termékekre bukkanjunk. A most következőkben olyanokat hoztunk, amelyek itt-ott ugyan aranyozottak, márványalapon fekszenek, neves tervezők keze nyomát viselik, de a hozzájuk rendelt árakkal kissé megszaladt a gyártó tolla. OtthonOrigoHorvátország szocialista építészete a mai napig sebként virít Zágráb városán: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20181017-horvatorszag-szocialista-epiteszete-zagrab.htmlAz európai városok történelmi óváros részei legendásak, sőt, a legtöbb turista hosszú órákat képes bolyongani a kanyargós utcák labirintusában, csak hogy gyönyörködhessenek az évszázados épületek tapintható történelmében. Azonban van, hogy egy sokkal brutálisabb kép fogadja az embereket: a vizuális környezetszennyezés szinte fájdalmasan hasít a szépre és a részletgazdagságra vágyók számára. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.