A 2018-as év legszebb estélyi ruháit, legsokkolóbb sminkbakijait és a legdurvább dekoltázsait is megmutattuk már, most pedig a legemlékezetesebb sztárpárokon van a sor. 

  • Chrissy Teigen és John Legend

Az egyik kedvenc sztárpárunk, ők bizony soha nem rejtik véka alá, hogy mennyire szeretik egymást. Szívesen bohóckodnak vagy éppen puszilkodnak a vörös szőnyegen, és csak hab a tortán, hogy a stílusérzékük is kifogástalan.

Chrissy Teigen és John LegendForrás: Getty Images
  • Scarlett Johansson és Colin Jost

El sem tudjuk mondani, milyen megkönnyebbülés volt, amikor az Emmyn végre szőke, félhosszú hajjal jelent meg Scarlett Johansson. A barna se nem rövid, se nem hosszú frizurája mellett ugyanis a stílusérzékét is elvesztette a színésznő, és ezen az összhatáson az oldalán álló új szerelme sem tudott javítani, így örülünk, hogy vége ennek az időszaknak.

Scarlett Johansson és Colin JostForrás: Getty Images
  • Heidi Klum és Tom Kaulitz

Az év egyik legmeglepőbb sztárhíre volt, hogy Heidi Klum és a nála 16 évvel fiatalabb egykori Tokio Hotel bandatag, Tom Kaulitz összejöttek. Szerelmüket a vörös szőnyegen is felvállalták, és habár kissé szürreálisnak tűnik ez az egész, a képek tanúsága szerint boldogok. 

Heidi Klum és Tom KaulitzForrás: Getty Images
  • Cindy Crawford és Rande Gerber

Már-már több szó esik a szintén modellkedéssel foglalkozó csemetékről, mint Cindy Crawfordról és férjéről, bár ez nem is csoda, hiszen főleg a lányuk Kaia, nagyon rövid idő alatt hihetetlenül befutott modell lett. Cindy és férje egyébként szuper párost alkotnak, és kifejezetten szeretnek is együtt megjelenni a vörös szőnyeges eseményeken. Az egykori topmodell fehér ruhája különösen nagy kedvencünk lenne, de az összhatás kedvéért Rande Gerbernek nem ártott volna egy nyakkendőt is felkötnie egy ilyen elegáns feleség mellé. 

Cindy Crawford és Rande GerberForrás: Getty Images
  • Amal és George Clooney

Amal Clooney 2018-ban nem volt éppen a kedvencünk. Habár szeretett kísérletezni, nekünk nem jöttek be a választásai. A Met-gálás nadrágos outfit sem nyerte el a tetszésünket, de az itt látható rövid és hosszú szoknya kombinálásából megálmodott ruha sem. Egyedül a hercegi pár esküvőjén viselt sárga ruhát imádtuk, ráadásul itt George Clooney-val is szuper összhangban voltak.

Amal és George ClooneyForrás: Getty Images
  • Blake Lively és Ryan Reynolds

A legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken idén nem együtt jelent meg a sztárpár, így a black tie dress code-nak megfelelő öltözetben nem is láttuk az egyik legjobb humorú sztárpárként ismert Blake Livelyt és Ryan Reynoldsot. Kevésbé hivatalos eseményeken, például filmpremiereken többször is megjelentek együtt, és naná, hogy mindig imádnivalóak és dögösek voltak.

Blake Lively és Ryan ReynoldsForrás: Getty Images
  • Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

JLo és pasija nem tartozik a kedvenc sztárpárunk közé. Alex Rodriguez kissé piperkőc forma, a közösen kialakított stílusuk pedig meglehetősen furcsa. Ez a rózsaszín szerelés például kifejezetten bizarr volt.

Jennifer Lopez és Alex RodriguezForrás: Getty Images, Northfoto
  • Palvin Barbara és Dylan Sprouse

Az első közös vörös szőnyeges eseményükön talán még kissé megszeppentek voltak, de aztán elengedték magukat, és az egyik legtündéribb sztárpárrá avanzsáltak. Viccelődnek, ölelkeznek, puszilkodnak, és mindezt őszintén és boldogan teszik, akár a Victoria's Secret bemutató after partyján.

Palvin Barbara és Dylan SprouseForrás: Getty Images
  • Emily Blunt és John Krasinski

Emily Blunt stílusát kifejezetten szerettük 2018-ban, és férjével közös vörös szőnyeges pillanataik is emlékezetesek maradtak. Idén közös filmjük is mozikba került, a Hang nélkül, de John Krasinski a Mary Poppins visszatér világpremierjére is elkísérte feleségét. 

Emily Blunt és John KrasinskiForrás: Getty Images