Golden Globe 2019: férfistílus a vörös szőnyegről

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Frazer Harrison -
Golden Globe-díj vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legszebb és a legrosszabbul megválasztott estélyi ruhák a mellett a férfiak is stílusos öltözetekkel készültek a 76. Golden Globe-gála vörös szőnyeges bevonulására. Mutatjuk a legemlékezetesebbeket!
  • Timothee Chalamet nem titkoltan az egyik kedvenc ifjú színészünk, és vörös szőnyeges, kissé különc stílusáért is odáig vagyunk. Ezúttal Louis Vuittont választott.
Timothee Chalamet Forrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Ricky Martin a klasszikus stílusnál maradt, természetesen csokornyakkendővel.
Ricky Martin Forrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Richard Madden fekete bársony öltönyt választott.
Richard Madden Forrás: WireImage/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
  • Jobban szeretjük a extrémebb színeket, ha bársonyról van szó. A rádiós Ryan Seacrest padlizsán zakóját például imádtuk.
Ryan Seacrest Forrás: WireImage/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
  • Az énekes, Troye Sivan élénkkék öltönye jó választás volt, de az extrémebb elemek sem hiányoztak az outfitből, mint a piros orrú cipő, és a fehér körömlakk.
Troye Sivan Forrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Cody Fern öltözékében is megjelentek a feminin jegyek, mint például az áttetsző anyag. Ez majdnem annyira elvonta a figyelmünket, hogy a tevepata cipőt kis híján észre sem vettük.
Cody Fern Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Frazer Harrison

A legrémesebb cipők, amiket valaha láttunk

A sztárok bizony gyakran esnek túlzásba. Nem is csoda, hiszen sokan keresik a feltűnést, és szeretnek egy kicsit különcök lenni. Ebből pedig néha borzalmas dolgok sülnek ki. Nézzük az elmúlt idők legdurvább celebcipőit.

Golden Globe 2019: a legszebb ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190107-golden-globe-2019-a-legszebb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlAz Oscar előszobájának mondott Golden Globe-gálát idén 76. alkalommal rendezték meg Hollywoodban. Míg tavaly a fekete ruhák uralták a vörös szőnyeget, idén igencsak színes volt a felhozatal. Mutatjuk a kedvenc estélyi ruháinkat! Trend--2018 legdurvább dekoltázsai a vörös szőnyegről http://www.life.hu/trend/20181219-2018-legdurvabb-dekoltazsai-a-voros-szonyegrol.html2018-ban szexi dekoltázsokból sem volt hiány a vörös szőnyeges eseményeken. Ha le is maradtál róluk, most bepótolhatod, ugyanis összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket! TrendOrigoGolden Globe 2019: a legrosszabb ruhaválasztások a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190107-golden-globe-2019-a-legrosszabb-ruhavalasztasok-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy az a vörös szőnyeges eseményeken lenni szokott, a 2019-es Golden Globe-gálán sem csak álomszép estélyi ruhákat láthattunk. Most megmutatjuk a legrosszabb választásokat! Trend--Ez történt 2018-ban: divatkatasztrófák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181218-2018-legdurvabb-divatkatasztrofai-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy az lenni szokott, idén sem csupán álomruhákkal volt tele a vörös szőnyeg, sőt jóval többen voltak azok, akik durva bakikat követtek el, legyen szó egy rendkívül előnytelen estélyi ruháról, vagy egy extrém és sokkoló jelmezről. Ezeket mutatjuk most meg! TrendOrigoVilágraszóló esküvők és álomszép menyasszonyi ruhák 2018-bólhttp://www.life.hu/trend/20181217-alomszep-menyasszonyi-ruhak-2018bol.html2018 sokak számára a szerelmi beteljesülés éve volt. Több világraszóló esküvőt is tartottak az idén, három azonban ezek közül is kiemelkedett. Ezekre pillantunk most vissza, különös tekintettel a menyasszonyi ruhákra. TrendOrigoEz történt 2018-ban: 10 + 1 legcsodásabb estélyi a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181219-legszebb-estelyi-ruhak-a-voros-szonyegrol-2018ban.htmlValahogy úgy áll a dolog, hogy a divatbakik, a rosszul megválasztott ruhák sokkal emlékezetesebbek maradnak, mint amikor valaki álomszép és tündöklő a vörös szőnyegen. Hogy kissé ellentmondjunk ennen a tendenciának, összegyűjtöttük a 2018-as év legszebb estélyi ruháit. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.