A legszebb és a legrosszabbul megválasztott estélyi ruhák a mellett a férfiak is stílusos öltözetekkel készültek a 76. Golden Globe-gála vörös szőnyeges bevonulására. Mutatjuk a legemlékezetesebbeket!

  • Timothee Chalamet nem titkoltan az egyik kedvenc ifjú színészünk, és vörös szőnyeges, kissé különc stílusáért is odáig vagyunk. Ezúttal Louis Vuittont választott. 
Timothee ChalametForrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Ricky Martin a klasszikus stílusnál maradt, természetesen csokornyakkendővel.
Ricky MartinForrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Richard Madden fekete bársony öltönyt választott. 
Richard MaddenForrás: WireImage/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
  • Jobban szeretjük a extrémebb színeket, ha bársonyról van szó. A rádiós Ryan Seacrest padlizsán zakóját például imádtuk. 
Ryan SeacrestForrás: WireImage/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli
  • Az énekes, Troye Sivan élénkkék öltönye jó választás volt, de az extrémebb elemek sem hiányoztak az outfitből, mint a piros orrú cipő, és a fehér körömlakk.
Troye SivanForrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Cody Fern öltözékében is megjelentek a feminin jegyek, mint például az áttetsző anyag. Ez majdnem annyira elvonta a figyelmünket, hogy a tevepata cipőt kis híján észre sem vettük. 
Cody FernForrás: Getty Images/2019 Getty Images/Frazer Harrison

 

A legrémesebb cipők, amiket valaha láttunk

A sztárok bizony gyakran esnek túlzásba. Nem is csoda, hiszen sokan keresik a feltűnést, és szeretnek egy kicsit különcök lenni. Ebből pedig néha borzalmas dolgok sülnek ki. Nézzük az elmúlt idők legdurvább celebcipőit.