Hajdú Péter valószínűleg már sosem fog kibékülni az édesapjával

Fotó: Mudra László/Origo -
család dráma Hajdú Péter kibékülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter tíz éve nem tudta rendezni a viszonyát az édesapjával, és úgy néz ki, hogy ez soha nem is fog megtörténni – írta a Hot! magazin.

Tíz éve nem látta az édesapját Hajdú Péter. A most 90 éves férfi és a fia egy családi konfliktus miatt nem beszélnek egymással. Péter már régen megbocsátott neki, az édesapja azonban nem hajlandó találkozni vele.

Hajdú Péter elvesztette a reményt, hogy valaha is kibékülhet az édesapjával Fotó: Mudra László/Origo


"Nincs bennem harag, nem vagyok haragtartó. A kilencvenéves apámnak is megbocsátottam, pedig ő okozta a legnagyobb törést az életemben. A mai napig nem békültem ki vele, pedig nyitott lettem volna rá, de nem úgy alakult. Sajnos személyesen tíz éve nem sikerült tisztázni a dolgokat, bárhol találkoztam volna vele, de ő nem akarta, és már nem is lehet. Az unokatestvérem nemrégiben jelezte, hogy az apám már olyan állapotban van, hogy meg sem ismerne. Nehéz ügy ez! Nem érzem magam hibásnak"
– mondta a lapnak Hajdú, aki azt sajnálja a legjobban, hogy Dávid fia sosem találkozhatott a nagypapájával, mert még az ő születése előtt összevesztek.

Risztov Éva olimpiai bajnok úszó a gyermekkoráról és az élsportról mesélthttp://www.life.hu/csalad/20190222-risztov-eva-olimpiai-bajnok-uszo-uszono-gyermekkorarol-es-az-elsportrol-meselt.htmlRisztov Évát a köztudat egyfajta hősként kezelte, miután többéves kihagyás után, a 2012-es londoni nyári olimpián aranyérmet szerzett a 10 kilométeres nyílt vízi úszásban. A már visszavonult sportoló, akit sokáig csak „ezüst lányként" emlegettünk, most őszintén mesél gyermekkora és az élsport szövevényes kapcsolatáról, valamint az édesanyja feltétel nélküli támogatásáról. CsaládOrigoÖrökbe fogadtak Tatár Csilláék: új fejezet kezdődik az életükbenhttp://www.life.hu/csalad/20190224-orokbe-fogadtak-tatar-csillaek-uj-fejezet-kezdodik-az-eletukben.htmlÚj taggal bővült Tatár Csilláék családja: örökbefogadtak egy cicát.Család--VV Vivi állítja: a babája nem a villában foganthttp://www.life.hu/csalad/20190223-vv-vivi-allitja-babaja-nem-a-villaban-fogant.htmlAhogy megírtuk, VV Vivien babát vár villabeli szerelmétől, Krisztiántól. Kommentelőkben felmerült, hogy akár Radics is lehetne az apa, amire a lány is reagált. Család--Alex Skeelt évekig bántalmazta kegyetlenül a barátnője, Jordan: a nő börtönbe került (18+)http://www.life.hu/csalad/20190223-alex-skeelt-evekig-bantalmazta-kegyetlenul-a-baratnoje-jordan-a-no-bortonbe-kerult.htmlNagy szerelemnek indult Alex és Jordan kapcsolata, de hihetetlenül kegyetlenné vált. A nő mindennap embertelenül kínozta gyermekei apját. Jordan Worth lett az első nő Nagy-Britanniában, akit családon belüli erőszak miatt börtönre ítéltek. CsaládOrigoLáthatatlan munka, amiért se pénz, se megbecsülés nem járhttp://www.life.hu/csalad/20190219-lathatatlan-noi-munka-a-csaladban-amiert-se-penz-se-megbecsules-nem-jar.htmlTe is úgy érzed időnként, hogy az otthonod nem feltétlenül a pihenés helyszíne, mert a mosogatóban tornyosuló szennyes edények vagy a porcicák látványa folyamatos teendőket jelentenek számodra? Ha a válaszod igen, ne keseredj el, mert nem vagy egyedül! A láthatatlan munka elválaszthatatlan része a mindennapjainknak. CsaládOrigoKisfiút vár Gulácsi Péter labdarúgó feleségehttp://www.life.hu/csalad/20190222-kisfiut-var-gulacsi-peter-labdarugo-felesege.htmlKiderült, hogy kisfiúval várandós Gulácsi Péter felesége. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.