Álmában halt meg a szívbeteg, négygyermekes debreceni családanya

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
édesanya halál szívbetegség család gyermek Debrecen tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álmában, 41. születésnapja előtt halt meg a négygyermekes debreceni édesanya, Judit. Szívbetegségben szenvedett, most gyűjtést szerveznek a családnak. 

„Tavaly októberben született meg a negyedik gyermekünk. A születése után nem sokkal kiderült: Judit szívbeteg, gyógyszeres kezelésre szorul, a babát nem táplálhatja” – mesélte megtörten a Blikknek az édesapa, Károly. Felesége, Judit álmában halt meg vasárnap, pedig szombaton még a születésnapját ünnepelték.

Családja gyászolja a fiatalon elhunyt édesanyát Forrás: http://drpatrickomalley.com

A család épp a házukat építi Gyömrőn, addig a debreceni nagyszülőknél laknak. A tűzoltó édesapa elmondta, hogy amíg a nagyszülőknél vannak, van segítség, de el sem tudja képzelni, mi lesz velük Gyömrőn. Judit hétfőn töltötte volna be a 41. életévét.

Károly szerint Judit leleteivel az utóbbi időben minden rendben volt, egyelőre várják a vizsgálatok eredményét, hogy mi okozhatta a halálát. Egyik ismerősük gyűjtést szervezett a családnak. A Blikk közzétette, hogy akinek módjában áll, a következő számlaszámon adakozhat: 11773119-13230094

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.