Ezt próbáld ki: 10 perces izzasztó edzés a Victoria's Secret modellek trénerétől

modell Victoria's Secret sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Victoria's Secret modellek köztudottan a legdögösebb testű modellek. Ebben persze nagy szerepe van a fellépés előtti diétának, de az egész éves komoly edzésnek is. Az angyalok egyik trénere, Andrea Orbeck most nektek is segít bomba formába lendülni.

Ez a 10 perces edzés egy kellemesen izzasztó, zsírégető, kardió jellegű mozgássor, ami garantáltan átmozgatja az egész testedet. Ha csak ezt a 10 percet végigtornázod napi rendszerességgel, már rengeteget teszel az egészségedért, a jó kondiért, és persze a feszes testért. A gyakorlat otthon is elvégezhető, ugyanis semmilyen segédeszközre nincs szükség hozzá.

Elképesztő sportteljesítmények: bemutatjuk 2018 legnagyobb átalakulóithttp://www.life.hu/ez-zsir/20190227-elkepeszto-sportteljesitmenyek-bemutatjuk-2018-legnagyobb-atalakuloit.htmlLezárult a BioTechUSA által meghirdetett nyereményjáték, amelyben 2018 legnagyobb átalakulóit kerestük. Három kategóriában – fogyás, izomtömeg-növelés, sportteljesítmény – lehetett jelentkezni, és rengeteg inspiráló sikertörténet érkezett. Most bemutatjuk a kategóriák nyerteseit. Ez Zsír!OrigoCukkiniszusi: egy szuper zöldséges nassolnivalóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190220-cukkini-sushi-egy-szuper-zoldseges-nassolnivalo.htmlKöretként, de önmagában, nassolnivalóként is készítheted ezt a cukkiniszusit. Akár egy jó film mellé is szuper ropogtatnivaló lesz. Próbáld ki! Ez Zsír!OrigoA túlsúlyt és a depressziót is leküzdötte, fitneszversenyre készül a fiatal anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190213-kalee-adkins-57-kilot-fogyott-es-fitneszmodell-versenyre-keszul.htmlKalee Adkins gyerekként is túlsúlyos volt, és ahogy tinédzserként diétázni kezdett, csak még rosszabb lett a helyzet. Végül depresszióssá vált, és az ördögi körből nem tudott szabadulni. A kislánya ébresztette rá, hogy változtatnia kell az életén. Ismerd meg Kalee történetét! Ez Zsír!OrigoÍgy csillapítsd a cukoréhségedet a diéta alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190221-igy-csillapitsd-a-cukorehsegedet-dieta-alatt.htmlSokaknak az a legnehezebb a diétában, hogy le kell mondani az édes élvezetekről. Pedig lemondásra nem is kell gondolni, sokkal inkább arról van szó, hogy az édes ízeket is tudatosan kell beiktatni az étrendbe. Megmutatjuk, hogyan. Ez Zsír!Origo50 évesen is bomba nő: így edz Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190206-jennifer-aniston-50-evesen-is-bomabno-igy-edz.htmlMa ünnepli 50. születésnapját Jennifer Aniston, aki nemcsak a munkássága miatt lehet példakép, de azért is, mert rendkívül tudatosan él: soha nem téveszti szem elől, hogy az egészség a legfontosabb kincsünk, amire vigyázni kell. Nem csoda, hogy ma is bomba formában van a Jóbarátokból megismert színésznő. Ez Zsír!--Indítsd a napodat jógával! 10 perces gyakorlatsor a reggeli flow-érthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190222-10-perces-reggeli-joga-gyakorlatsor.htmlHa még nem mozogsz otthonosan a jóga világában, és még csak nem is hallottál a napüdvözletről, akkor kezdd például ezzel a videóval, ahol lépésről lépésre láthatod, hogyan kell kivitelezned a gyakorlatokat. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.