Hamarosan megszületik Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, sőt, nemsokára beköltöznek új otthonukba, Frogmore Cottage-ba is. Bennfentesek szerint a hercegi pár teljes függetlenséget szeretett volna a Kensington-palotától, ám ezt nem kapták meg. 

A brit királyi családhoz tartozó Kensington-palota Vilmos herceg és Katalin hercegné otthona. Egy ideig arról szóltak a hírek, hogy Harry herceg és Meghan hercegné is oda költözik majd, ám ők a vidékiesebb Frogmore Cottage nevű birtokot választották. 

Harry herceg és Meghan hercegné hamarosan szülők lesznekForrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

A rossz nyelvek szerint ez a két hercegné közötti viszálynak is köszönhető, ám erről biztosat nem tudni. A Harper's Bazaar cikke szerint egy bennfentes úgy tudja, Harry herceg nagyobb függetlenséget szeretett volna a Kensington-palotától, hiszen ha Vilmos herceg egyszer király lesz, nem feltétlen előnyös, ha ennyire szorosan együtt kell működniük. 

A királynő azonban nem látta jónak két csapatot fenntartani a két hercegi pár dolgainak intézésére a közeljövőben. Így bár Harry és Meghan Frogmore Cottage-ban élnek majd, a hivatalos dolgaikat mégis a palota berkein belül intézik.