Ennyi pénzt herdálunk el részegen az interneten

Forrás: Shutterstock -
vásárlás online vásárlás online rendelés részegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy rengeteg pénzt költenek el úgy az emberek, hogy részegen vásárolnak különböző online felületekről, webshopokból.

Egy érdekes felmérésről számolt be a Mashable, kiderült ugyanis, hogy az online vásárlók gyakran rendeltek már úgy a neten valamilyen portékát, hogy közben be voltak csiccsentve. Összesen 2000 embert faggattak ki vásárlási szokásaikról, és kiderült, hogy átlagosan több mint 400 dollárt, azaz több mint 100 ezer forintot költöttek már el részegen a világhálón.

Így a legtöbb pénzt az Amazon oldalán verték el, de az Ebay-en és az Etsyn is vásároltak már ilyen módon.

Túl sok pénzt költünk részegen az interneten Forrás: Shutterstock
Steiner Kristóf reagált: pornóoldalon kötött ki egy filmjelenet, amiben szerepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190328-steiner-kristof-reagalt-pornooldalon-kotott-ki-egy-filmjelenet-amiben-szerepelt.htmlNemzetközi díjakat nyert kisfilmben szerepelt Steiner Kristóf, ám a film egy jelenete pornóoldalon kötött ki. A hírre közösségi oldalán és élő adásban is reagált a vegán blogger. TV + Sztárok--Schmuck Andor vicces fotóval vágott vissza a kommentelőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-schmuck-andor-vicces-fotoval-vagott-vissza-a-kommenteloknek.htmlEgy 22 éves egyetemista lányba szeretett bele Schmuck Andor. A kommentelők közül sokat támadhatták őket, így a politikus egy vicces fotóval vágott vissza. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMegyeri Csilla elhagyta a pénztárcáját az irataival együtthttp://www.life.hu/sztarok/20190328-megyeri-csilla-elhagyta-a-penztarcajat-az-irataival-egyutt.htmlMegyeri Csilla nehéz napokat él át: elhagyta a pénztárcáját az irataival együtt. TV + Sztárok--Hosszú Katinkának nem sikerült a 200 pillangóhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-hosszu-katinkanak-nem-sikerult-a-200-pillango.htmlHosszú Katinka a debreceni országos bajnokságon kihajtotta magát, de neki sem sikerülhet minden: harmadik lett 200 pillangón. TV + Sztárok--Meghan hercegnének gúnynevet adott a személyzethttp://www.life.hu/sztarok/20190328-meghan-hercegnenek-gunynevet-adott-a-szemelyzet.htmlA brit bulvárlapok meglepően sokat cikkeznek Meghan hercegné személyzeti ügyeiről. Most arról írnak, hogy az alkalmazottai durva becenevet adtak neki. TV + Sztárok--Fluor Tomi egy régi barátjában találta meg a szerelmethttp://www.life.hu/sztarok/20190328-fluor-tomi-egy-regi-baratjaban-talalta-meg-a-szerelmet.htmlHosszú ideje nem láthatott a nyilvánosság egy lányt sem Fluor Tomi oldalán. Azonban most rátalált a szerelem, a rajongók pedig néhány klipből már ismerhetik is a szerencsés lányt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.