Singh Viki sokáig nem tudta elfogadni a saját testét, drasztikus diétákat alkalmazott, hogy lefogyjon. Mára azonban sikerült megtalálnia a megfelelő módszert, és az alkatával is kibékült. 

Singh Viki ma már elégedett azzal, amit a tükörben lát, de tinédzserként nagyon nem volt kibékülve a saját testalkatával. Folyamatosan koplalt és sanyargatta magát, drasztikus diétákkal próbálta elérni a vágyott alakot.

Singh Viki éheztette magátForrás: Instagram/Singh Viki

„Tinikoromban rengeteget diétáztam, és egy egészségtelen, torz tükör volt a fejemben. Beteg dolgokat csináltam a testemmel, anorexiás is voltam. Volt, hogy 47 kilóra fogytam és kiájultam az iskolapadból. De előfordult olyan is, hogy feladtam a koplalást, harminc kilót felszedtem, és egy tehenet láttam a tükörben” – árulta el a Borsnak Viki, aki nem szerette széles csípőjét, de szerencsére a homokóra alkat divatba jött.
Egyáltalán nem tetszettek az ilyen Kim Kardashian-, J.Lo-, Shakira-féle testalkatok, de elkezdtem kirakni őket háttérképnek a telefonomra, és tudatosan meg akartam szeretni azt, ahogy kinéznek. Napról napra barátkoztam a látvánnyal, és általuk végül a saját alakomat is megszerettem” – mondta Viki, aki szerint fontos, hogy a fiatal lányok elérhető példaképet válasszanak. „Egy sötét bőrű, fekete hajú, széles csípőjű lány ne akarjon szőke hajú, 185 centis, Victoria's Secret-modell lenni, mert soha nem lesz az!” – mondta az énekesnő, aki ma már edzéssel és egészséges táplálkozással tartja a súlyát.