Singh Viki éheztette magát, hogy lefogyjon

Forrás: Instagram/Singh Viki -
diéta Singh Viki anorexia koplalás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki sokáig nem tudta elfogadni a saját testét, drasztikus diétákat alkalmazott, hogy lefogyjon. Mára azonban sikerült megtalálnia a megfelelő módszert, és az alkatával is kibékült. 

Singh Viki ma már elégedett azzal, amit a tükörben lát, de tinédzserként nagyon nem volt kibékülve a saját testalkatával. Folyamatosan koplalt és sanyargatta magát, drasztikus diétákkal próbálta elérni a vágyott alakot.

Singh Viki éheztette magát Forrás: Instagram/Singh Viki

Beteg dolgokat csináltam a testemmel, anorexiás is voltam.

Borsnak
„Egy sötét bőrű, fekete hajú, széles csípőjű lány ne akarjon szőke hajú, 185 centis, Victoria's Secret-modell lenni, mert soha nem lesz az!”

Falási rohamokkal küzdött, ma már imádja az életét az egykor 110 kilós lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190401-randi-vasquez-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlA 27 éves Randi Vasquez sokféle diétát kipróbált fiatalabb korában, de az evési rohamok mindig felülkerekedtek rajta. Az igazi változás és áttörés akkor jött, amikor 2015-ben megismerkedett a BBG módszerrel, amely óriási lendületet és motivációt adott neki. Ismerd meg a fiatal lány történetét! Ez Zsír!OrigoEgyütt edz Király Linda és Tóth Verahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190401-egyutt-edz-kiraly-linda-es-toth-vera.htmlKirály Linda személyében új edzőpartnert talált magának Tóth Vera. Ez Zsír!--Jennifer Lopez megmutatta dögös testét bikiniben – Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190401-jennifer-lopez-megmutatta-dogos-testet-bikiniben.htmlJennifer Lopez nagy felbolydulást keltett az Instagramra feltöltött fotójával: megmutatta az alakját, a rajongók pedig elájultak. Ez Zsír!OrigoTolvai Reni szexi szerelésben edz - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190329-tolvai-reni-szexi-szerelesben-edz.htmlTolvai Reni megdolgozik azért, hogy megtartsa az alakját, ráadásul ezt nagyon szexi szerelésben teszi. Ez Zsír!OrigoLányával sportol Szandi: mindketten nagyon hajlékonyakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190328-lanyaval-sportol-szandi-mindketten-nagyon-hajlekonyak.htmlSzandi és lánya Blanka, anya-lánya programon vettek részt, és egy látványos fotót is posztoltak az eseményről. Ez Zsír!OrigoZabkásákat tesztelt a Nébih – Súlyos hibákat fedeztek felhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190327-zabkasakat-tesztelt-a-nebih-sulyos-hibakat-fedeztek-fel.htmlA kedvelt reggeli termékek közül ezúttal 17 zabkása komplex vizsgálatát végezték el a Szupermenta programban a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei. A „hatósági kosárba" csokoládés és csokoládé ízű, valamint natúr zabkásák kerültek. A szakemberek többek között a mikotoxin és növényvédő szer jelenlétét, valamint a termékek cukor-, fehérje- és allergéntartalmát ellenőrizték. DON toxin szennyezettség miatt két zabkását már a teszt legelején ki kellett zárni, összesen 14 esetben pedig jelölési problémák miatt indult hatósági eljárás. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.