Ezért hord a méreténél nagyobb cipőt Katalin hercegné

fashion week méret hólyag Meghan hercegné Katalin hercegné cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg nyilvános megjelenésen kell részt vennie Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének. A leendő királyné pedig egy remek trükköt alkalmaz annak érdekében, hogy ne fájjon a lába.

A szemfüles rajongók észrevették, hogy Katalin hercegné sokszor nagyobb cipőt visel, mint amekkora valójában a mérete. Ám ennek nem a figyelmetlenség az oka, sőt nem is az, hogy akár Jimmy Choo vagy L. K. Bennett ne gyártana a méretében lábbeliket.

Cambridge hercegnéje nyáron nagyobb cipőt hord Forrás: Getty Images/2011 Getty Images/Chris Jackson

A hercegné rengeteg nyilvános megjelenésen vesz részt, ahol rendszerint magas sarkút hord. Ő is szeretné elkerülni, hogy megfájduljon a lába, különösen nyáron, amikor a lábak hajlamosak arra, hogy kissé megdagadjanak. Ilyenkor elkerülhetetlen, hogy a hosszú séta és álldogálás miatt vízhólyagok keletkezzenek.

A The Sun cikke szerint Katalin ezt úgy küszöböli ki, hogy a nyári lábbeliket 1-2 számmal nagyobb méretben vásárolja meg, így nyugodhat dagadhat a lába. Ezt a trükköt alkalmazza egyébként Meghan hercegné is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.