Egyre gyakoribb a „tökéletes anya”-jelenség erőltetése. Miközben mi küzdünk otthon a csemetéinkkel, addig az ismert emberek közösségi oldalairól csupa kipihent, vidám és gondtalan anyuka mosolyog ránk. Ez a kép azonban hamis – már ha nem foglalkoztat az aktuális sztáranyuka 2-3 dadát. Szerencsére vannak, akik kihasználva ismertségüket, az igazi anyák mellé állnak, és nem félnek megmutatni, kimondani, hogy gyerekkel az élet a legkevésbé sem nevezhető könnyűnek vagy egyszerűnek.

Olivia Wilde

A színésznőnek két gyermeke van: egy fiú, Otis Alexander és egy lány, Daisy Josephine. Olivia, aki szoptatós szelfiket is előszeretettel oszt meg, nem rejti véka alá, hogy mivel is jár kétgyerekes anyának lenni. Ezt a frizurát csak úgy hívom: Tartsd életben a kölyköket.

Olivia Wilde nem rejti véka alá, hogy mivel is jár kétgyerekes anyának lenniForrás: Instagram/oliviawilde

Zoe Saldana

Zoénak három gyermeke van; az ikrek, Cy és Bowie, valamint Zen. Nos, a színésznő Instagram-oldalán megosztja a káosz perceit is, amiből igen sok juthat ki apró ikrei mellett az ismert anyukának.

Zoe Saldana Instagram-oldalán osztja meg a három gyermekével járó káosztForrás: Instagram/zoesaldana

Jessica Alba

A háromgyerekes színésznő, akinek egy 11, egy 8 és egy 2 éves csemetéje van, bizony jól tudja, mivel is jár az anyaság.

Tudod, akkor válsz anyává, amikor megérted, hogy soha többé nem fogsz aludni.

Jessica Albának három gyermeke van, egy 11, egy 8 és egy 2 évesForrás: Instagram/jessicaalba

Drew Barrymore

A kétgyermekes bohém színésznő erősen kampányol amellett, hogy a nők fogadják el magukat olyannak, amilyenek. Nyíltan vállalja például, hogy szülés után két héttel nem nézett ki úgy, mint egy topmodell, és mélyen elítéli azokat, akik ezt várják el egy anyától.

Drew Barrymore nyíltan vállalja, hogy szülés után két héttel nem nézett ki úgy, mint egy topmodellForrás: Instagram/drewbarrymore

Liv Tyler

A gyönyörű színésznő négy gyermek boldog édesanyja. Elismeri, hogy időnként nagyon nehéz ennyi gyerekkel boldogulni a hétköznapokban, de mindig is nagy családra vágyott, ezért megpróbálja kiélvezni minden percét.

Liv Tyler mindig is nagy családra vágyott, négy gyermek boldog édesanyjaForrás: Instagram/misslivalittle