Sztárok, akik nem akarnak hamis képet festeni az anyaságról

hírességek sztárok Liv Tyler Zoe Saldana Drew Barrymore Jessica Alba Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre gyakoribb a „tökéletes anya”-jelenség erőltetése. Miközben mi küzdünk otthon a csemetéinkkel, addig az ismert emberek közösségi oldalairól csupa kipihent, vidám és gondtalan anyuka mosolyog ránk. Ez a kép azonban hamis – már ha nem foglalkoztat az aktuális sztáranyuka 2-3 dadát. Szerencsére vannak, akik kihasználva ismertségüket, az igazi anyák mellé állnak, és nem félnek megmutatni, kimondani, hogy gyerekkel az élet a legkevésbé sem nevezhető könnyűnek vagy egyszerűnek.

Olivia Wilde

Olivia Wilde nem rejti véka alá, hogy mivel is jár kétgyerekes anyának lenni Forrás: Instagram/oliviawilde

Zoe Saldana

Zoénak három gyermeke van; az ikrek, Cy és Bowie, valamint Zen. Nos, a színésznő Instagram-oldalán megosztja a káosz perceit is, amiből igen sok juthat ki apró ikrei mellett az ismert anyukának.

Zoe Saldana Instagram-oldalán osztja meg a három gyermekével járó káoszt Forrás: Instagram/zoesaldana

Jessica Alba

A háromgyerekes színésznő, akinek egy 11, egy 8 és egy 2 éves csemetéje van, bizony jól tudja, mivel is jár az anyaság.

Jessica Albának három gyermeke van, egy 11, egy 8 és egy 2 éves Forrás: Instagram/jessicaalba

Drew Barrymore

A kétgyermekes bohém színésznő erősen kampányol amellett, hogy a nők fogadják el magukat olyannak, amilyenek. Nyíltan vállalja például, hogy szülés után két héttel nem nézett ki úgy, mint egy topmodell, és mélyen elítéli azokat, akik ezt várják el egy anyától.

Drew Barrymore nyíltan vállalja, hogy szülés után két héttel nem nézett ki úgy, mint egy topmodell Forrás: Instagram/drewbarrymore

Liv Tyler

A gyönyörű színésznő négy gyermek boldog édesanyja. Elismeri, hogy időnként nagyon nehéz ennyi gyerekkel boldogulni a hétköznapokban, de mindig is nagy családra vágyott, ezért megpróbálja kiélvezni minden percét.

Liv Tyler mindig is nagy családra vágyott, négy gyermek boldog édesanyja Forrás: Instagram/misslivalittle

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.