A szerelmük és házasságuk erős alapokra épült, amely mindent kibír. Gömöri András Máté és Polyák Lilla életéből már csak a közös gyermek hiányzik, de a kapcsolatuk még ennél is fontosabb.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté három éve az Operettszínház deszkáin szerettek egymásba, érzéseik azóta sem változtak, kapcsolatuk viszont igen: megerősödött, amit a házassággal meg is pecsételtek. Parázs viták ugyan még mindig vannak köztük, de a konfliktusokat néhány perc alatt el tudják simítani. Az életükből egyetlen dolog hiányzik: a közös gyermek.

Gömöri Máté szeretne gyermeket, de a házasságuk fontosabb nekiForrás: Facebook/Polyák Lilla

„Tervezzük, beszélünk róla. Ha meglátok egy kisbabát az utcán, vagy egy babaruhát a kirakatban, nagyot dobban a szívem... Szeretném, ha édesapának szólíthatna valaki. Ma azonban már azt is el tudom fogadni, ha esetleg másképp alakul az életem. Biztos nem lesz könnyű, de a szerelmünk fontosabb, mint hogy Lilla mindenáron szüljön nekem. Ő az életem párja, ő az, akit feleségül vettem, és ezen semmi nem változtat – mondta a Story Magazinnak Máté. – Úgy vélem, abban a családban, ahol megérdemlik és várják a gyermekáldást, oda előbb-utóbb megérkezik a baba" – tette hozzá bizakodva a színész.