Számos modern dologgal próbálja gazdagítani a királyi családot Meghan hercegné, aki Harry herceggel együtt első gyermekét várja. Most az is kiderült, hogy amerikai dadát szeretnének a kicsi mellé.

Hamarosan megszületik Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke. Köztudott, hogy a királyi csemeték mellé mindig a Norland Collage-ban diplomázott dadák kerülnek. Vilmos és Katalin gyermekeire Teresa Borallo vigyáz, aki szintén itt végzett. Egyenruhaként mindig fehér inget, fehér kesztyűt, barna ruhát és kalapot visel. A kalapon pedig egy N betű díszeleg. 

Harry herceg és Meghan hercegné amerikai dadát szeretnénekForrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dominic Lipinski

Harry és Meghan azonban nem kívánja folytatni a hagyományt. Amerikai dadát szeretnének a születendő kicsi mellé. A Daily Mail azt írja, hogy már fel is kértek egy ügynökséget, hogy keressen számukra megfelelő kvalitásokkal rendelkező személyt, de a férfi dada lehetőségétől sem zárkóznak el. 

Ezenkívül azt sem akarják, hogy egyenruhát horjdon a leendő dadus, szeretnék, ha a család tagjának érezné magát. Velük él majd Frogmore Cottage-ban, és autót is kap.