Újabb arcpirítóan kínos családi képek a láthatáron – Fotók

kép fotó család kínos vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínos családi fotókból korábban is készítettünk egy remek összeállítást, méghozzá sztárokkal a főszerepben. Sőt kifejezetten bizarr anya-fia képeket is mutattunk már. Az internet azonban kifogyhatatlan aranybányának bizonyul a mai szemmel nézve vállalhatatlan képek tekintetben. Lássunk hát párat belőlük.

Sok pár van, akik kutyájukkal úgy bánnak, mintha a gyerekük lenne. De ez a – remélhetőleg? – karácsonyi üdvözlőlapnak szánt fotó már átlépi a cukiság határát.

Forrás: awkwardfamilyphotos.com

Az „akkor jó ötletnek tűnt" kategória dobogós helyezettjét láthatjuk, alias család farmerben egy fallikus szimbólummal.

Forrás: awkwardfamilyphotos.com

Ez a kép egyaránt kiveri a biztosítékot a Star Wars és a Star Trek rajongóinál is. Köztük ugyanis nincs keveredés. Az egyébként becsülendő, hogy a szülők hagyják, kislányuk maga válassza kis hősét, és az Enterprise legénysége mosolyogva pózol Leia hercegnővel.

Forrás: awkwardfamilyphotos.com

1909-ben jól meg kellett gondolni, hogy miként fog „pózolni" egy család a képen, hiszen igen drága volt a fotózás. A tornasor helyett azonban érdemesebb lett volna más felállást választani.

Forrás: awkwardfamilyphotos.com

Ó, azok a 80-as évek: tupír és hajlakk. No de még a kisgyereknek is? Ez talán már kissé túlzás.

Forrás: awkwardfamilyphotos.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.