Megmutatta két hónapos babáját Tücsi – fotó

Tücsi baba Sofron István gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi és kedvese megmutatták két hónapos kislányukat a nagyvilágnak.

Márciusban jött a világra Tücsi és Sofron István gyermeke, és egészen idáig kellett várni, hogy a kicsit megmutassák a nagyvilágnak is. A pár a Story magazin lapjain keresztül osztotta meg Nara fotóit.

A büszke édesapa elárulta, leírhatatlan érzés volt, amikor először megpillantotta gyermekét és az apai teendőkbe is pillanatok alatt belejött.

Mindig is szerettem a gyerekeket, azt viszont el sem tudtam képzelni, hogy egyszer majd pelenkát cserélek. Nara érkezése óta azonban ez is természetes” – nyilatkozta a lapnak.

Madonna elárulta, miért nincs példaképehttp://www.life.hu/sztarok/20190506-madonna-elarulta-ezert-nincs-peldakepe.htmlMadonna elárulta, senkit nem tekint példaképének. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs nem akar többé Lippai Mariannával fellépnihttp://www.life.hu/sztarok/20190506-sebestyen-balazs-nem-akar-tobbe-lippai-mariannaval-fellepni.htmlA Balázsék című műsorban jelentette be Sebestyén Balázs, hogy nem akar többé nyilvánosság elé állni Lippai Mariannával. A motivációs tréner ugyanis a nemrégiben halott gyermeke sírja mellől posztolt egy szelfit, mellé pedig odatette a webshopja linkjét is. Ez többeknél kiverte a biztosítékot. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSzellemeket lát Rippel Feri gyereke, Herkuleshttp://www.life.hu/sztarok/20190506-szellemeket-lat-rippel-feri-gyermeke-herkules.htmlRippel Feri nagy titkot árult el a kisfiáról: kiderült, hogy Herkules szellemeket lát. TV + SztárokOrigoKelemen Annát blokkolta az Instagram a rengeteg erotikus fotó miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190506-kelemen-annat-blokkolta-az-instagram-a-rengeteg-erotikus-foto-miatt.htmlKelemen Anna bedurvult az elmúlt időszakban, már ami az erotikus fotók posztolását illeti. Meg is lett a következménye... TV + Sztárok--Britney Spears falatnyi bikiniben mutatta meg, milyen hajlékony – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-britney-spears-falatnyi-bikiniben-mutatta-meg-milyen-hajlekony-video.htmlNéhány hete még arról szóltak a hírek, hogy Britney Spears ismét összeomlott, és pszichiátriára került. Az egykori popdíva már otthon van, és a legutóbb feltöltött videójával tudatta, mennyire jól van. TV + Sztárok--Nem szereti a gyerekeket a Harry Potter sztárja, Miriam Margolyeshttp://www.life.hu/sztarok/20190505-nem-szereti-a-gyerekeket-a-harry-potter-sztarja-miriam-margolyes.htmlMeghökkentő nyilatkozattal állt elő a Harry Potter sztárja: Miriam Margolyes nem szereti a gyerekeket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.