Tóth Gabi ropival és sajttal csillapítja éhségét a várandósság első heteiben

Tóth Gabi ropi savlekötő Éhség várandósság sajt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben jelentette be Tóth Gabi énekesnő, hogy várandós. Ő és vőlegénye, Krausz Gábor is nagyon boldogok. Most bepillantást engedett közösségi oldalán a várandós életének mindennapjaiba. 

„Ma esti menü: trappista sajt ropival és isteni jeges citromos mentes vízzel! Utána a desszert az B6 vitamin és savtabletta finom borsmentás ízben” – írta egyik legújabb Instagram-posztjában Tóth Gabi, aki nemrégiben jelentette be, hogy vőlegényével, Krausz Gáborral gyermeket várnak.

Az énekesnő rajongói között is több édesanya van, kommentben osztják meg Tóth Gabival tapasztalataikat. Olyan kommentelő is akad, aki leírta: ugyanezt a menüt fogyasztotta várandóssága alatt.

Gyerekek, akik nem is sejtik, mennyire viccesek – fotókhttp://www.life.hu/csalad/20190506-gyerekek-akik-nem-is-sejtik-mennyire-viccesek-fotok.htmlSzülőnek lenni távolról sem egyszerű feladat, de a gyerekek vicces megnyilvánulásai egyfajta jutalomként aranyozzák be a mindennapokat. Ám ezek a képek sok esetben nem csak a családi fotóalbumban végzik, bizony kikerülnek az internetre is, hogy másoknak is szerezzenek pár vidám percet. CsaládOrigoMegszületett Amy Schumer első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190507-megszuletett-amy-schumer-elso-gyermeke.htmlMegszületett Amy Schumer gyermeke. A gólyahírt a színésznő a közösségi oldalán jelentette be. Család--Harry herceg megszólalt kisfia születése utánhttp://www.life.hu/csalad/20190506-harry-herceg-megszolalt-kisfia-szuletese-utan-apas-szules-volt.htmlA kora reggeli órákban, fél hat előtt 4 perccel született meg Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke. A kisfiú születése után a büszke édesapa megszólalt a médiának. Család--Cinthya Dictator megmutatta, milyenek együtt édesanyjávalhttp://www.life.hu/csalad/20190506-cinthya-dictator-megmutatta-milyenek-egyutt-edesanyjaval.htmlAnyák napja alkalmából a legtöbben megleptük édesanyánkat egy-egy apró figyelmességgel. Így vannak ezzel a hírességek is, akik közösségi oldalukon is köszöntötték édesanyjukat. Cinthya Dictator is megmutatta, milyen gyönyörű anyukája van. Család--A harc, amelyet nem tudsz elkerülni – A testvérféltékenység teljesen normálishttp://www.life.hu/csalad/20190430-harc-amit-nem-tudsz-elkerulni-a-testverfeltekenyseg-teljesen-normalis.htmlAki több gyereket nevel, nagyon jól tudja, milyen szenvedélyesek és teátrálisak tudnak lenni a testvérek közötti veszekedések. Mivel a szülők többnyire nincsenek jelen a viták kirobbanásakor, nem tudnak elfogulatlanul igazságot tenni, bár a gyermekek sokszor tőlük várják a puskaporos helyzetek megoldását. Mit tegyen a szülő, amikor a gyermekei egymásnak esnek? Hogyan kerülhetjük el a testvérféltékenységet, és egyáltalán el kell-e kerülnünk? Most minderre választ kaphatsz. CsaládOrigoL.L. Junior megmutatta ritkán látott húgát, Vikithttp://www.life.hu/csalad/20190506-ll-junior-megmutatta-ritkan-latott-hugat-vikit.htmlL.L. Junior megmutatta ritkán látott húgát, Vikit: mindentől félti testvérét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.