Nem mindig volt felhőtlen Pásztor Erzsi és lánya, Holl Henriette kapcsolata. Ám a színésznő 80. születésnapján kibékültek. Most élő adásban meséltek a kapcsolatukról.

„A lányomat megcsapdosta az élet. Az ő két gyermeke is szanaszét van a világban, meghalt a férje, és ez erősen befolyásolhatta, gondolom én, mert egyszer csak más lett köztünk a kapcsolat” – mesélte a Mokkában Pásztor Erzsi, akivel lánya, Holl Henriette is a stúdióban volt. 

Elárulták: nem mindig volt felhőtlen a kapcsolatuk, ám a színésznő 80. születésnapján kibékültek. Nagyon különböző a személyiségük, mégis élvezik az együtt töltött időt. Henriette azt is elmondta, gyermekkorában nem örült annak, hogy édesanyja színésznő, szerette volna a hétvégéket a szüleivel tölteni. 

Szülei válása is rosszul érintette: „Mindkét szülőre szükség van. Anyukám ezt úgy fogta fel, hogy én jobban szerettem édesapámat, pedig ez nem így volt, mindkettőjüket egyformán szerettem, csak ő volt az, aki hiányzott akkor” – fogalmazott Holl Henriette, akinek ma már felhőtlen a viszonya édesanyjával.