Kiderült, melyik iskolába jár majd Sarolta hercegnő

Forrás: AFP/Steve Parsons -
iskola Katalin hercegné Vilmos herceg tanulás Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
György herceg már iskolás, szeptemberben pedig Sarolta hercegnőre is a tanulmányokkal járó kötelességek várnak. A Kensington-palota elárulta, mely intézménybe fog majd járni Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermeke. 

A Kensington-palota elárulta, melyik iskolába íratják a szülők Sarolta hercegnőt – írja a Hello magazin. A lap szerint a kis hercegnő szeptemberben kezdi meg az iskolát, bátyjához, György herceghez hasonlóan a Thomas's Battersea iskolába jár majd.

Sarolta hercegnő abba az iskolába jár majd, ahová György herceg Forrás: AFP/Steve Parsons

"Örömünkre szolgál, hogy Cambridge hercege és hercegnéje úgy döntött, hogy Sarolta hercegnő csatlakozik az bátyjához, György herceghez, a Thomas'S Battersea iskolában. Alig várjuk, hogy üdvözölhessük új tanulónkat" – nyilatkozta az intézmény igazgatója, Simon O'Malley.

A magazin szerint valószínű, hogy Saroltáról is készül majd portré az első iskolai napon, ahogy annak idején György hercegről is az első tanítójával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.