Kilakoltatták Pécsi Ildikó ingatlanából a színésznő unokáját, Csabát. A fiatal férfi nem tágított, visszfoglalta az ingatlant. Pécsi képviselője újra zárat cseréltetett, ám Csaba most ismét beköltözött. 

Ahogy mi is megírtuk: május 7-én kilakoltatták Pécsi Ildikó ingatlanából a színésznő unokáját, Csabát. Amikor a Kossuth-díjas művész képviselője visszatért a házhoz, látta, hogy visszatették a régi zárat, az unoka pedig újra a házban él. 

A Bors cikke szerint ezt egy újabb zárcsere követte, ám Csaba nem tágít, újra beköltözött. A lap munkatársai szerdán beszéltek a szomszédokkal, akik elmondták: gyerekkora óta ismerik Csabikát, jólnevelt, kedves fiú, valószínűleg épp az egyetemi vizsgaidőszak közepén tart. 

Pécsi Ildikó unokája nem tágítFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Magyar György leszögezte: ifjabb Szűcs Csaba jogellenesen tartózkodik a budai házban. „Ez magánlaksértés, Ildikó dönti el, tesz-e magánindítványt és feljelentést a rendőrségen. Én úgy gondolom, senki nem költözhet be engedély nélkül más lakásába. Az úriember nagykorú, önállóan felel a cselekedeteiért, és ki lesz onnan tiltva” – fejtette ki az ügyvéd. 

A lapnak Pécsi Ildikó azt nyilatkozta, belefáradt a hosszú csatározásba, nincs ereje ezzel foglalkozni.