Egy magántulajdonban lévő dombon, Hongkongban áll egy ház, ami már két tulajdonost is kiszolgált. Amikor másodszorra cserélt gazdát, az új lakók úgy érezték, ráférne egy alapos átalakítás és felújítás. Ezzel pedig egy döbbenetesen letisztult, elegáns és kényelmes otthon született.

Hongkongot a multimilliomosok fővárosaként is szokták emlegetni. Míg mérete csupán kétszerese Budapestének, addig lakossága majdnem hazánk kétharmada. Hongkongot tulajdonképpen tévesen nevezzük városnak, mivel Kína külön közigazgatási területe, egyfajta városállam.

A tulajdonosok a PplusP Designerst kérték fel arra, hogy egy elegáns, modern, keleti elemekkel átszőtt luxusházat alakítsanak ki a közel 1000 négyzetméteres ingatlanból.

Keleti elegancia a luxus köntösébenForrás: ppluspdesigners.com

A belsőépítész csapat – a hatalmas belső tereknek köszönhetően – könnyedén játszhatott a textúrákkal, formákkal és anyagokkal, miközben végig érződik az elegancia és a visszafogott ázsiai hatás.

Az egyik legfontosabb átalakítás a nappali belmagasságának bővítése volt, ami így hét méter magassá vált. A mennyezet így képessé vált egy gigantikus drótháló-csillár beépítésére, ami szellősségével nem vesz el a tér tágasságából.

Az egész házban megjelennek a farácsok, az arany díszítések, az egyedi és abszolút csúcsminőségű bútorok.

Kattints a képre, és nézd meg galériánkat:

Forrás: ppluspdesigners.com