Kovács István (rendező) fogyás Kovi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 100 kilót fogyott az ismert pornóproducer, Kovi.

Kovi soha nem volt vékony testalkatú, ám amikor a mérleg már 200 kilót mutatott, úgy döntött, elég volt, itt az ideje lefogyni. Valóban komolyan gondolta, kitartásának és drasztikus diétájának hála immár közel egy mázsát sikerült leadnia és szinte rá sem lehet ismerni. Ráadásul nem csak a külseje változott meg, az egészségi állapota is rengeteget javult, már nem kell gyógyszereket szednie.

A jelenlegi állapotomban 110 kiló vagyok, ami bizony 90 kiló fogyást jelent. Most már nem állok le, becéloztam a 90 kilót, ami, ha így haladok, nagyon hamar meg is lesz. (...) A vérnyomásom beállt, elhagyhattam a gyógyszereket és a cukrom is jó, aminek igazán örülök” – mondta el a Ripostnak a pornóproducer.

Kovi elképesztően sokat fogyott Forrás: Tv2
Gyógyteák, amelyek nyáron is jólesnek és jót tesznekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190625-gyogyteak-nyarra.htmlSokak számára az őszi és téli időszak a teázások, és különösen a gyógyteák fogyasztásának időszaka. Ekkor nemcsak az íze és a jótékony hatása, de a gőzölgése, a melegsége is jót tesz a testnek és a léleknek egyaránt. Néhány tea azonban kifejezetten frissítő hatású, langyosan iható, és különösen a nyári időszakban segíti a szervezet működését. Ez Zsír!Origo11 érv, hogy miért egyél naponta legalább egy banánthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190623-11-erv-hogy-miert-egyel-naponta-legalabb-egy-banant.htmlA banán az a gyümölcs, ami egész évben könnyedén elérhető, kitűnő energiaforrás, sokféle felhasználási módja ismert, és bár a fogyókúrázók magas szénhidráttartalma miatt nem kedvelik túlzottan, rendkívül egészséges, és a fogyasztása több okból is javallott. Ez Zsír!OrigoHárom nappal a szülés után mutatta meg testét Ryan Lochte feleségehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190626-harom-nappal-szules-utan-mutatta-meg-testet-ryan-lochte-felesege.htmlHárom nappal a szülés után mutatta meg testét az úszóbajnok Ryan Lochte modell felesége, Kayla Rae Reid. Ez Zsír!Origo20 nulla kalóriás zöldség és gyümölcs, amit bátran fogyaszthatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190624-20-nulla-kalorias-zoldseg-es-gyumolcs-amit-batran-fogyaszthatsz.htmlKiderült, melyek azok a zöldségek és gyümölcsök, amelyeket szinte korlátlanul fogyaszthatunk, nem fogunk tőlük elhízni. Ez Zsír!OrigoHihetetlen átalakulás! Pocakosból lett tiszta izom mindössze fél év alatt ez a férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190621-matt-ellengold-eletmodvaltasanak-atalakulasanak-tortenete.htmlHiába érezte, hogy elvesztette a kontrollt a teste és az élete felett, sokáig ennek ellenére sem tudott életmódot váltani. A 38 éves Matt Ellengold végül egy átlagos délutánon ismerte fel, hogy nem lehet tovább halasztani, és több oldalról is segítséget kért, hogy változtatni tudjon az életén. Ez Zsír!OrigoCserpes Laura bikiniben mutatta meg magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190619-cserpes-laura-bikiniben-mutatta-meg-magat.htmlCserpes Laura bikiniben mutatta meg magát. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.