Tess Holliday segített elfogadni egy plus size lánynak önmagát

Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @mmmeganfisher/Mediadrumworld.Com / @Mmmeganfisher -
Tess Holliday Megan Fisher plus size túlsúly evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fogyást hitte a boldogság elérésének egyetlen módjának a plus size méretű lány, Megan Fisher. Gyomorműtétre készült, ám a beavatkozás előtt meggondolta magát. Azt mondta, Tess Holliday segített neki abban, hogy elfogadja magát. 

Sokan imádják, de támadják is Tess Holliday plus size modellt, aki gyakran közszemlére teszi hatalmas méreteit. Megan Fisher azonban azt állítja, hogy neki pont Holliday segített abban, hogy elfogadja magát.

Gyermekként is túlsúllyal küzdött, úgy gondolta, a boldogság egyetlen útja a fogyás. 2014-re már számos diétát kipróbált, majd nagy lépésre szánta el magát. Elhagyta párját és New Yorkba költözött. Gyomorműtétre készült, ám hirtelen meggondolta magát.

Akkor fedezte fel magának Tess Hollidayt, aki egycsapásra megváltoztatta a testéhez való viszonyát.

Meghan ma már elfogadta a testét Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @mmmeganfisher/Mediadrumworld.Com / @Mmmeganfisher

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.