Sebestyén Balázs és felesége, Viki 14 évvel ezelőtti találkozása nem épp a romantikus filmeket idézte. Még együtt dolgozni sem igazán akartak, annyira ellenszenvesek voltak egymásnak. Kapcsolatuk alatt több mélypontot éltek meg.

Hosszú távú kapcsolat nem létezik súrlódások nélkül. Ami fontos, hogy mindig közös legyen a cél és a felek tegyenek a javulás érdekében. Tudja ezt jól Balázs és Viki is, akik már 10 éve házasok.

Az első komoly krízispont épp első gyermekük fogantatása körül ért be.

Beni úgy döntött, hogy leszületik hozzánk, megérkezik. Pont egy nagyon nehéz időszakban volt a kapcsolatunk. Egyszer csak Viki mondta, hogy terhes, én pedig mondtam, hogy akkor vágjunk bele, csináljuk – mesélte Balázs, elevenítette fel a hot! magazin egy régebbi interjú sorait.

Sebestyén Balázs és felesége, VikiForrás: Facebook/Sebestyén Balázs

A következő nehéz és kétségekkel teli időszak második gyermekük születésekor kezdődött és közel három évig tartott.

Mikor Benett megszületett, akkor az a 2-3 év masszív krízis volt. Megjártuk a kórházat, majd vissza, majd megint a kórházba és megint haza. Volt olyan pont az életemben, amikor álltam az ablakban Benivel a nagymamám házában, és teljesen kilátástalannak éreztem a helyzetemet – számolt be egy korábbi interjú alapján a hetilap.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A család láthatóan nagyon élvezi a szelfizést és a cabriózást!

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés,

Az évek alatt megélt krízisek és egymás mély megismerése kapcsolatukat olyan erőssé tették, hogy ma már bármivel könnyen megbirkóznak.