Egészséges táplálkozás és heti öt edzés lehet a lapos has titka

Forrás: Shutterstock -
diéta lapos has edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyian milliószor hallottuk már, hogy a lapos has elsősorban a konyhában készül. Ezzel Heather Milton testmozgás-specialista is egyetért, ám hozzátette, a megfelelő eredményhez edzeni is kell. Sokat. 

„Az az igazság, hogy nincs egy általános szabály erre. Az egyéntől függ – idézte Heather Milton testmozgás-specialistát a Cosmo.hu. - Egy dolog biztos: legyél következetes, és ne hagyd abba. Heti legalább ötször eddz, amiből kettő erősítés legyen. És persze mindeközben figyelj oda arra, hogy mit eszel" – tanácsolta a szakértő.

Hozzátette, a táplálkozás és az edzés mellett az alvásminőség, a stressz-szint, a genetika és bizonyos módszerek is befolyásolják a kinézetünket.

Forrás: Shutterstock

Így fest futás után Tatár Csilla Margot Robbie-kénthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190811-igy-fest-futas-utan-tatar-csilla-musorvezeto-margot-robbiekent.htmlMargot Robbie hasonmásává szűrőzte magát Tatár Csilla. A műsorvezető viccesen kommentálta a végeredményt. Ez Zsír!OrigoJobb ember leszek! mozgalom: júliusban a középpontban az énidőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190729-jobb-ember-leszek-mozgalom-juliusban-a-kozeppontban-az-enido.htmlA Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának júliusi kihívásában az énidő fontosságára szerettük volna felhívni a figyelmet, hiszen ha jól érezzük magunkat, másokkal is könnyebb jót cselekedni. Amikor ezt a hónapot választottam, úgy gondoltam, nem lesz nehéz dolgom teljesíteni a kihívást, ugyanis néhány éve tudatosan figyelek arra, hogy a legpocsékabb napban is legyen legalább egy olyan óra, amikor azt csinálom, amihez kedvem van, és ami a javamra válik. Ez Zsír!OrigoSzakember segíti Cserpes Laura diétájáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190721-szakember-segiti-cserpes-laura-dietajat-mar-nem-koplal.htmlKoplalással szeretett volna megszabadulni fölösleges kilóitól Cserpes Laura. Az énekesnő ma azonban már egészen más módszerekhez nyúl, ha diétázni szeretne. Ez Zsír!OrigoRészt vett a Balaton-átúszáson Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190630-reszt-vett-a-balatonatuszason-vasvari-vivien-luxusfeleseg.htmlRészt vett a szombati Balaton-átúszáson Vasvári Vivien. Követőivel az Instagramon osztotta meg, hogyan érezte magát közben. Ez Zsír!OrigoEzért rejtegeti a lábfejét Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190525-ezert-rejtegeti-a-labfejet-mihalik-eniko-modell.htmlA világhírű magyar modellnek, Mihalik Enikőnek tökéletes az alakja, és igézően szépek a vonásai. Mégis akad olyan testrésze, amellyel nem annyira elégedett. Ez Zsír!OrigoBomba formában van Liptai Claudia: elképesztően vékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190519-bombaformaban-van-liptai-claudia-elkepesztoen-vekony.htmlLiptai Claudiát többek között azért is imádjuk, mert mindig tud nevetni saját magán is, és nemegyszer viccelődött a pluszkilóin is. A műsorvezető teltebben is igazi ikon, de a legutóbbi Insta-fotóján igazán bomba alakja van. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.