A házaspár sosem tervezett sok gyermeket, életük azonban másként alakult, ők pedig nem is lehetnének boldogabbak. Lucia először egy kisfiúnak adott életet, majd következett egy ikerpár – szintén fiúk -, a harmadik várandósság pedig három lánnyal lepte meg a szülőket.

Az első gyermek határtalan örömöt hozott a fiatalok életébe, amit csak Lucia második terhessége tetézhetett. Ám a családgyarapítást egy gyermekkel elképzelt szülők szinte sokkot kaptak, amikor megtudták, hogy a pocakban két baba növekszik. A hármas ikrek híre pedig olyan szürreálisan hatott az akkor már háromgyerekes párra, hogy az ultrahang közben rájuk törő nevetést alig bírták abbahagyni.

Lucia pocakja első, második és harmadik terhessége alattForrás: childexpressions.photography

Hat gyermekkel, főként az elején még igen stresszes volt az élet, szerencsére az anyai nagymama sokat tudott segíteni a szülőknek. Lucia számára a hármas ikrek etetése bizonyult a legnagyobb kihívásnak, hiszen csak két mellett volt, de három éhes kisbabája.

A nagycsalád gyakran állítja kihívások elé a szülőket: a séta sem úgy zajlik, mint gondolnánk. Lucia azonban még így is imádta a szabadban tölteni az idejét a kicsikkel, ilyenkor a három fiú biciklin követte édesanyját, aki a hatalmas babakocsiban tolta a hármas ikreket. Bár a figyelmét sokfelé kellett megosztania, ő minden percét élvezte,

Ahogy a gyerekek nőttek, a mindennapok könnyebbekké váltak, de még így is rengetek szervezést és türelmet igényel a szülők részéről. Lucia részmunkaidőben fotósként dolgozik, nem csoda hát, hogy saját családjáról is sok fotót készít. Kattints a képre és less be a hatgyermekes család vidám életébe!

Forrás: childexpressions.photography